Er zijn niet alleen olifanten: zie je het hart verborgen op deze foto?

Janine image
door Janine

05 Oktober 2021

Er zijn niet alleen olifanten: zie je het hart verborgen op deze foto?
Advertisement

Liefhebbers van visuele spelletjes kennen Gergely Dudás wel, de jonge Hongaarse artiest die beroemd werd op het web dankzij zijn puzzel-illustraties.

Zijn "truc" is om een ​​object te verbergen in een heel mooie kudde schapen, of een onwaarschijnlijke roedel herten of andere groepen fantastische dieren.

Voor onze ogen is het een echte uitdaging om de oplossing te vinden - helemaal niet voor de hand liggend - in een landschap dat zo grappig, maar ook zo chaotisch is!

via Gergely Dudás - Dudolf

Advertisement
Gergely Dudás - Dudolf

Gergely Dudás - Dudolf

In dit geval presenteren we je een zeer mooie kudde olifanten die een klein hart verbergt. Ben je in staat om het te zien? Het lijkt een gemakkelijke zoektocht, maar als je niet begaafd bent met veel geduld en het oog van een detective, hoef je het niet eens te proberen!

De illustraties van Gergely Dudás zijn online beroemd geworden dankzij zijn stripfiguren, hun pastelkleuren, maar ook vanwege de moeilijkheid om de oplossing te vinden.

Het spreekwoord luidt: "het is niet gemakkelijk om een ​​speld in een hooiberg te vinden". Maar het is ook niet gemakkelijk om een ​​slang tussen de schildpadden of een vlinder tussen de zonnebloemen te zien: allemaal uitvindingen van Dudás. In deze tekeningen wordt onze blik afgeleid door de overvloed aan personages en visuele informatie. Het wordt zo erg moeilijk om de oplossing te vinden.

Deze puzzel lijkt een van de moeilijkste te zijn die je ooit heb gemaakt. In de tekening tekende hij tientallen donkerroze, lichtroze, paarse en witte olifanten: een mooie en leuke illustratie.

De één draagt ​​een hoge hoed, een ander leest de krant, velen zijn versierd met kransen van bloemen. Veel vlinders fleuren het landschap op. Alles bij elkaar verbergen ze een klein hartje temidden van hun kudde.

Deze illustrator is echt een kunstenaar in zijn werk. Verborgen objecten zijn meestal zo geïntegreerd in het ontwerp dat het niet gemakkelijk is om ze te zien. Dudàs gebruikt wijselijk de optische illusie om een ​​spel te creëren dat altijd iedereen intrigeert en voor velen een passie is geworden. Probeer het maar: je zult zien dat je op het eerste gezicht - maar ook op het tweede en derde gezicht - verdwaalt in de zoektocht.

Als je het opgeeft kun je hieronder de "oplossing" vinden die Gergely de minder geduldigen aanbiedt om te zien waar het hart zit. Zodra het object is geïdentificeerd - als bij toverslag - is het niet langer mogelijk om het niet te zien!

Advertisement
Gergely Dudás - Dudolf

Gergely Dudás - Dudolf

Hier is het! Kon je het vinden zonder naar de oplossing te kijken?

Advertisement