Op 62-jarige leeftijd heeft ze meer dan 500 dates gehad, maar kan ze geen soulmate vinden: "ze zijn allemaal lelijk en saai"

Janine image
door Janine

30 September 2021

Op 62-jarige leeftijd heeft ze meer dan 500 dates gehad, maar kan ze geen soulmate vinden: "ze zijn allemaal lelijk en saai"
Advertisement

Veel mensen weten het goed: het vinden van een zielsverwant is niet eenvoudig en hoewel het tegenwoordig veel gemakkelijker is om mensen te leren kennen en met elkaar om te gaan dan in het verleden, is er ook een groter risico op meer oppervlakkige en onstabiele relaties. Desondanks blijven datingsites en -apps systemen die veel worden gebruikt door singles over de hele wereld die nieuwe kennissen en ervaringen willen opdoen.

De Engelse vrouw die we aan je voorstellen is er een van, en haar liefdesleven is niet altijd gemakkelijk geweest, vooral niet sinds ze op 46-jarige leeftijd weduwe werd. Op 62-jarige leeftijd, en na een lange reeks pogingen om een ​​partner te vinden, besloot ze om iedereen haar verhaal te vertellen, wat een brede gedachte opriep over het onderwerp afspraken die via apps en sites worden gemaakt.

via The Sun

Advertisement

Interesses, vragenlijsten, passies en uiteraard fysieke verschijning: er zijn veel gegevens over mensen die op de datingplatforms kunnen worden ingevoerd en waarmee leden elkaar op een vrijwel perfecte manier kunnen vinden, alsof ze elkaar al jaren kennen. Hoewel dit alles de zaken gemakkelijker maakt, is het ook waar dat niet alles altijd zo fantastisch is als het lijkt.

Janice Bryant, 62 jaar, uit Cambridgeshire, weet dit maar al te goed. Sinds ze meer dan 500 dates heeft gehad, zegt ze dat het onwaarschijnlijk is dat de meeste mannen met wie ze uitgaat een tweede date zullen krijgen. De reden? Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar voor haar gaat het in de eerste plaats om het fysieke aspect. Hoewel velen er vaak van overtuigd zijn dat het niet zo fundamenteel is, gaat het voor Janice boven de passies en interesses die gedeeld moeten worden.

Advertisement
janicebryant112/Instagram

janicebryant112/Instagram

Maar het niet-overtuigende aspect is vaak niet genoeg om een ​​mogelijke partner "weg te klikken". "De redenen variëren - zegt Janice botweg - ik vind ze niet leuk omdat ze te klein, te dik, te stil of gewoon te saai zijn". Kortom, ondanks dat ze had besloten om op 62-jarige leeftijd weer af te spreken dankzij de site Match.com, zei deze vrouw dat ze absoluut teleurgesteld was door wat ze had gevonden.

"Ik kan in slechts 60 seconden begrijpen wie ik voor me heb en dus mijn beslissing nemen. Zodra ze aankomen, begrijp ik of ik me aangetrokken voel of niet", zei de vrouw opnieuw. "De meeste mannen zetten nepfoto's op hun profiel - vervolgde ze - dus het is moeilijk te beoordelen. Een van hen presenteerde zich eens met een heel ander uiterlijk dan op zijn foto's".

Kortom: het moet worden toegegeven dat de realiteit die Janice beschrijft over de mensen met wie ze uitging dankzij de datingsites niet veel verschilt van die van veel mensen, die over precies dezelfde dingen klagen. "Het was allemaal erg frustrerend en teleurstellend, ik denk niet dat ik te veeleisend ben, maar dit kan een enorme verspilling van tijd zijn", merkte ze opnieuw op.

Dus, moe en bijna gelaten, zegt Janice dat ze naar alle waarschijnlijkheid haar vrije tijd zal gebruiken om haar persoonlijke interesses na te streven en alleen van het leven te genieten. "Het is niet het einde van de wereld als ik niemand vind", zegt ze, en wie weet of op een dag haar zielsverwant zal arriveren, en misschien zal ze zelfs een niet zo perfecte fysieke verschijning over het hoofd zien.

Advertisement