64-jarige vrouw koopt twee winnende loten op dezelfde dag: ze zijn elk $2 miljoen waard

Janine image
door Janine

09 Oktober 2021

64-jarige vrouw koopt twee winnende loten op dezelfde dag: ze zijn elk $2 miljoen waard
Advertisement

Wat zijn de kansen om een ​​groot bedrag te winnen dankzij een lot? De kans om het winnende lot in handen te hebben is erg klein en toch, hoewel de statistieken geen gunstige situatie weergeven, blijven veel mensen het lot tarten in de hoop dat - op een dag - hun leven eindelijk zal veranderen. Een vrouw uit Florida tartte alle kansen en kwam als winnares uit de bus en nam een ​​enorme som geld mee naar huis.

via CNN

Advertisement
Not the actual photo - Erik Mclean Unsplash

Not the actual photo - Erik Mclean Unsplash

Susan Fitton is 64 jaar oud en had geen hoge verwachtingen. Ze besloot echter om Mega Millions-loten te kopen, zoals gemeld door de Florida Lottery. Beide door de vrouw gekochte loten waren succesvol, bij de trekking die op 14 september plaatsvond. Tegen alle verwachtingen in nam de vrouw zodoende een bedrag van 4 miljoen dollar mee naar huis: met elk lot had ze twee miljoen dollar gewonnen. Volgens berichten in de lokale media waren de loten die door de zeer gelukkige vrouw waren gekocht identiek en kwamen ze overeen met alle vijf de nummers op het witte balletje.

Advertisement
Not the actual photo - sk Unsplash

Not the actual photo - sk Unsplash

We weten niet of de vrouw een frequente bezoekster was van die winkel - Prip Mart genaamd, in Boca Rotan - of dat ze er toevallig heen ging. Het nieuws van de overwinning schokte echter zeker de eigenaar en medewerkers van de winkel, die ook als gelukkig kunnen worden beschouwd: ook zij verdienen een "prijs" en ontvingen een bonus van $10.000. Volgens de statistieken is het winnen van een Mega Millions-prijs ongelooflijk moeilijk: het is een kans van één op 12.607.306. Een kwestie van waarschijnlijkheid of geluk? Moeilijk te zeggen, wat we met zekerheid kunnen zeggen, is dat Susan niet had gedacht dat ze zoveel geluk zou hebben: ze deed er geen specifieke uitspraken over, waarschijnlijk nog steeds ongelovig door wat er gebeurde. We kunnen ons alleen haar reactie voorstellen op de ongelooflijke ontdekking dat ze ineens multimiljonair werd. Twee loten hebben haar leven veranderd, waardoor ze opgelucht adem kon halen en veel problemen kon oplossen. Wat zou jij doen met zo’n bedrag?

Advertisement