Geen bruidsmeisje voor dit bruidspaar: in haar plaats een jongen die blikjes bier uitdeelt aan de gasten

Janine image
door Janine

24 Oktober 2021

Geen bruidsmeisje voor dit bruidspaar: in haar plaats een jongen die blikjes bier uitdeelt aan de gasten
Advertisement

Temidden van zoveel uitbundige, heel elegante en vooral heel dure bruiloften, is er gelukkig geen gebrek aan koppels die besluiten te kiezen voor originelere en onconventionelere oplossingen. Zo'n speciale dag kan immers ook onvergetelijk worden gemaakt door details en situaties die hem anders hebben gemaakt dan vele andere, die te vaak op elkaar lijken en zelfs een beetje saai zijn.

Om deze reden hebben de pasgetrouwden waarover we je gaan vertellen, besloten om op een nogal opvallende en ironische manier buiten de kaders te denken. Het valt immers niet mee om op een warme zomerdag een bruiloft in de buitenlucht te overleven. Zich hiervan bewust, heeft het bruidspaar, in plaats van de klassieke bruidsmeisjes bij zich te roepen, voor hun bruiloft een aardige en efficiënte jongen “ingehuurd” die, naast de klassieke bloemblaadjes, onder de gasten... koude blikjes bier uitdeelde!

via dekemp/TikTok

Advertisement
dekemp/TikTok

dekemp/TikTok

Als je naar de beelden kijkt van de video die viraal ging op TikTok zul je moeten glimlachen. Brendan en zijn partner bedachten om voor de grote dag een vertrouwde vriend van hen te vragen om hem de rol van een heel speciaal “bruidsmeisje” te laten aannemen.

Denk aan deze scène: je zit als gasten te wachten op de bruiloft en plotseling, tussen de stoelen, komt deze jongeman tevoorschijn, blootsvoets en gekleed in gebloemde kleding die je glimlachend blikjes bier en andere koele drankjes geeft. Niet verkeerd, toch? Het is ongetwijfeld een situatie die je niet vaak meemaakt tijdens een bruiloft.

Advertisement
dekemp/TikTok

dekemp/TikTok

Met een grote mand over zijn schouder heeft de pittige "bierjongen" niet alleen het moraal van de aanwezigen verhoogd, door geamuseerde reacties en goedkeuring op te wekken, maar leste ook hun dorst. Uitgerust met de juiste drankjes restte hen niets anders dan te proosten op de gezondheid van het paar dat ging trouwen.

dekemp/TikTok

dekemp/TikTok

De scène, opgenomen op video en gedeeld, vond snel zijn weg over het web en amuseerde en inspireerde veel mensen. Veel gebruikers waardeerden en ondersteunden het idee van een leuke en minder formele bruiloft dan gemiddeld. "Het is leuk en uniek", "het beste idee ooit", "Ik zou het ook graag op mijn bruiloft doen", schreven ze in verschillende reacties.

dekemp/TikTok

dekemp/TikTok

Op een nonchalante manier is de jongen in gebloemde kleding een echte beroemdheid geworden, evenals de zeer mooie personificatie van een andere manier om de bruiloft te zien, helemaal niet voor de hand liggend en bepaald niet conformistisch! Wat vind je van de vondst van dit bruidspaar?

Advertisement