Een Japans bedrijf maakt integrale zonnebrillen: ze bedekken het hele gezicht als een vizier - Curioctopus.nl
x
Een Japans bedrijf maakt integrale zonnebrillen:…
Beveiligingscamera legt vreugdedans van dakloze vast: ze is aangenomen na het sollicitatiegesprek (VIDEO) Ze overleven 29 dagen op open zee door sinaasappels en kokosnoten te eten en regenwater te drinken

Een Japans bedrijf maakt integrale zonnebrillen: ze bedekken het hele gezicht als een vizier

14 Oktober 2021 • Door Janine
621
Advertisement

Wanneer we ons voor bepaalde accessoires bevinden die, afhankelijk van wie ze produceert en draagt, "modieus" zouden moeten zijn, kunnen we alleen maar verbijsterd zijn. Of liever gezegd, misschien zal niet iedereen perplex staan, maar een flink aantal mensen wel.

Over zonnebrillen gesproken, we kunnen heel goed zeggen dat er op de markt voor elk wat wils is, van de meest sobere tot de meest in het oog springende. Door de jaren heen zijn vormen en maten veranderd, volgens de trends van het moment, en iedereen zal zich de tijd herinneren dat brillen die onevenredig groot waren voor het gezicht in de mode waren. Welnu: het Japanse bedrijf waarover we je gaan vertellen, heeft besloten om ze op een moderne manier opnieuw voor te stellen, waardoor een product ontstaat dat zeker niet onopgemerkt blijft. De reden? Op de foto's is het al te zien: meer dan een bril, zijn het integrale gezichtsvizieren! 

via: Amazon
foto: Amazon

Het bedrijf dat ze produceert en heeft ontworpen, heet ZGHYBD en ze zien er ronduit extravagant uit. Zozeer zelfs dat je je echt afvraagt ​​wat de ontwerpers die ze hebben gemaakt in gedachten hadden. Er zijn waarschijnlijk geen extravagante brillen meer op de markt: heb je ze ooit gezien met enorme gespiegelde en gepolariseerde glazen die bijna het hele gezicht bedekken?

Als ze op het eerste gezicht op een helmvizier leken, ben je niet ver van de realiteit, want in feite verschilt dit accessoire er niet veel van. Een praktisch en dagelijks gebruik is echter moeilijk voorstelbaar. Meer nog dan voor dit doel, lijken ze te zijn ontworpen om opgemerkt te worden door iets unieks te dragen dat nog nooit eerder is gezien.

foto: Amazon

Iets dat je, in zijn bijzonderheid, zeker zal kunnen beschermen tegen zon, wind, stof, spatten en vooral... tegen nieuwsgierige blikken. Alsof het een soort gelaatsscherm is, is deze bril van 16 cm bij 14 cm gemaakt van stevige materialen waardoor de drager zich kan verbergen, in de ware zin van het woord.

Advertisement
foto: Amazon

Wie weet of een beroemd persoon ze zou willen kopen, misschien om onopgemerkt te blijven in drukke contexten... In werkelijkheid zou het misschien het tegenovergestelde effect kunnen hebben, gezien hun unieke en extravagante aspect. Voor degenen die de "sensatie" van het dragen ervan willen ervaren, weet dat ze te koop zijn op Amazon Japan voor ongeveer 15 euro.

foto: Amazon

Wat vind je ervan? Zou je ze proberen of zijn ze te eigenaardig naar jouw smaak?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt