Het kitten geboren met 4 oren is de nieuwe ster op Instagram geworden

Janine image
door Janine

16 November 2021

Het kitten geboren met 4 oren is de nieuwe ster op Instagram geworden
Advertisement

Op Instagram volgen miljoenen gebruikers met interesse het leven van vrienden, influencers of bekende mensen. Instagram is dat sociale netwerk waarin we over onszelf vertellen, we onszelf blootgeven en de mensen met de meeste volgers zorgen ervoor dat hun volgers erbij betrokken worden en hen enkele aspecten van hun leven laten zien. Maar Instagram is ook die sociale plek waar miljoenen gebruikers hun passies delen en interactie hebben met de profielen waarmee ze dezelfde interesses delen. We weten niet wat de interesses van de volgers van Midas zijn, maar wat zeker is, is dat dit kitten - in een zeer korte tijd - de harten van duizenden mensen heeft veroverd.

via DailyMail

Advertisement

Midas is een grijs kitten die geadopteerd is uit Turkije. Het is geen kat zoals vele anderen: haar fysieke eigenaardigheid maakt haar ongetwijfeld uniek. Midas werd namelijk geboren met twee paar oren, vanwege een genetische mutatie. De eigenaren van Midas openden een paar dagen na haar adoptie het Instagram-profiel dat gereserveerd was voor hun nieuwe vriendin. In zeer korte tijd, en na het delen van een paar foto's, had Midas al de harten van duizenden mensen veroverd.

Advertisement

Ze heeft 4 oren en een hartvormige witte vlek op haar buik, ze brengt haar tijd graag door met spelen, slapen en knuffelen met de twee Golden Retrievers van het gezin: Suzy en Zenyo. De kat werd geadopteerd door Canis: een zwerfkat beviel van Midas en haar broertjes en zusjes in de tuin van een vriend van Canis. De man, die verliefd werd op de bijzonder uitziende kat, besloot haar mee naar huis te nemen. Het uiterlijk is zeker ongebruikelijk: Midas heeft twee normale oren en twee kleinere eronder. Canis liet haar meteen onderzoeken door een dierenarts, die bevestigde dat het kitten geen gehoorproblemen heeft: ondanks het extra paar oren hoort ze perfect.

Midas is speels, levendig en slaapt veel: ze heeft het goed naar haar zin in haar nieuwe huis en op Instagram kunnen we alvast een kijkje nemen in haar leven. De eigenaar zal haar regelmatig naar de dierenarts brengen, om er zeker van te zijn dat - als ze groter is - er geen andere genetische mutaties optreden. De volgers van Midas twijfelen niet: het is een klein wonder.

Advertisement