Op 71-jarige leeftijd trouwt ze met een 17-jarige jongen: "het was liefde op het eerste gezicht"

Janine image
door Janine

17 November 2021

Op 71-jarige leeftijd trouwt ze met een 17-jarige jongen: "het was liefde op het eerste gezicht"
Advertisement

Inmiddels weten we dat liefde geen leeftijd kent. Immers, denken dat liefde, een van de sterkste gevoelens die je jegens een persoon kunt hebben, kan worden beperkt door leeftijd, betekent dat je “regels” dicteert nog voordat het gevoel zich presenteert. Gary en Almeda schonken geen aandacht aan de sociale overtuigingen over leeftijd. Nadat de vonk was overgesprongen besloten de twee ondanks het 54-jarige verschil te trouwen...

via The Sun

Advertisement
garyandalmeda_/TikTok

garyandalmeda_/TikTok

Gary en Almeda zijn een ongelooflijk populair getrouwd stel op het internet. De reden? Hun leeftijd. Ja, want Gary is een jonge drieëntwintigjarige, terwijl zijn geliefde Almeda zevenenzeventig is. Hun ongelooflijk tedere en hechte relatie is een beetje bij toeval ontstaan. De twee ontmoetten elkaar bij een droevige gelegenheid, de begrafenis van Almeda's zoon Robert. Sindsdien kunnen Gary en Almeda echter niet meer zonder elkaar.

Nadat de vonk was overgesprongen, besloten de twee zo snel mogelijk te trouwen en hun droom waar te maken: samenwonen. Gary was pas zeventien, maar hij was zich ervan bewust dat hij eindelijk zijn soulmate had gevonden: "Ik had geen betere keuze kunnen maken", zei hij vervolgens zelf op sociale media nadat hij zijn droom had vervuld met Almeda. Eindelijk, na slechts twee weken wachten en met slechts zes dagen voorbereiding, wisselden de twee geliefden trouwringen uit. Een heel teder moment dat tot in detail werd vastgelegd door de jonge Gary.

Advertisement
garyandalmeda_/TikTok

garyandalmeda_/TikTok

Voorafgaand aan haar huwelijk met de jongen had Almeda recent een 70-jarige verlaten vanwege de eentonigheid van de relatie. “Ik was niet op zoek naar een jonge man, maar toen kwam Gary op mijn pad. Ik begreep meteen dat hij de juiste was. Met hem was ik er zeker van dat ik me nooit meer zou vervelen." zei de vrouw.

garyandalmeda_/TikTok

garyandalmeda_/TikTok

Nu zijn de twee geliefden zes jaar getrouwd en deelde Gary een lief bericht online voor zijn vrouw: “Gelukkige trouwdag aan de meest ongelooflijke vrouw ter wereld! Zes jaar geleden nam ik de beste beslissing van mijn leven. Ik zei ja tegen de liefde van mijn leven, mijn enige echte soulmate. Je maakt me de gelukkigste persoon ter wereld en ik ben zo trots en dankbaar om je naast me te hebben op deze reis van ons leven."

Onderhand beroemd op internet, was er geen gebrek aan opmerkingen van haters die de jongen en zijn liefdesaffaire met Amalda onmiddellijk bespotten. Echter, na een eerste moment van teleurstelling en na het er met zijn vrouw over te hebben gehad, antwoordde Gary met opgeheven hoofd.

garyandalmeda_/TikTok

garyandalmeda_/TikTok

Welke obstakels we de afgelopen zes jaar ook zijn tegengekomen, we hebben ze altijd samen overwonnen, want dit is wat echte liefde doet”, schreef hij. "Ware liefde betekent aan elkaars zijde staan, zelfs als de rest van de wereld er tegen is. We hebben zoveel geweldige herinneringen gecreëerd en we hebben er nog meer te creëren. Ik hou van je met elke slag van mijn hart, mevrouw Hardwick".

Kortom, het is echt waar, wie echt verliefd is, houdt van onze innerlijke schoonheid.

Advertisement