Ze definieert zichzelf als "een bedriegster" omdat ze erin slaagt haar uiterlijk te transformeren dankzij make-up

Janine image
door Janine

19 November 2021

Ze definieert zichzelf als "een bedriegster" omdat ze erin slaagt haar uiterlijk te transformeren dankzij make-up
Advertisement

Degenen die erin slagen zich vakkundig op te maken, kunnen ongelooflijke transformaties teweegbrengen. Foundation, mascara, oogschaduw en kwasten kunnen - als ze op de juiste manier worden gebruikt - de "zwakke punten" corrigeren - of wat we niet leuk vinden aan ons gezicht - en in plaats daarvan de sterke punten beter uit laten komen. Hoewel veel mensen de voorkeur geven aan een natuurlijke look, heeft een beetje make-up de kracht om ons mooier en comfortabeler te laten voelen. Er zijn vrouwen die - dankzij make-up - erin slagen zichzelf volledig te transformeren. Het zijn echte artiesten: dankzij de kwasten, de juiste kleurtonen en tinten weten ze bijna andere gedaanten aan te nemen.

via lashesandlosing/TikTok

Advertisement
lashesandlosing/TikTok

lashesandlosing/TikTok

Een vrouw heeft op haar TikTok-account verschillende video's geplaatst die haar fysieke transformatie laten zien die plaatsvond dankzij make-up. De vrouw - die zichzelf op sociale media "Lashes and Losing" noemt - omschrijft zichzelf met zelfironie als een "bedriegster" en "een oplichtster": na het aanbrengen van haar make-up beweert ze zo mooi en zo anders te zijn dat ze vaak wordt aangezien voor een ander persoon. Er is dan ook geen gebrek aan ongelovige opmerkingen van gebruikers: sommigen betwijfelen of het dezelfde vrouw is en bevestigen dat de transformaties te wijten zijn aan een "tweede aanwezigheid", klaar om te verschijnen zodra de eerste vrouw uit beeld verdwijnt.

Advertisement
lashesandlosing/TikTok

lashesandlosing/TikTok

Hierover bestaat echter geen twijfel: de vrouw is altijd dezelfde, en deze transformatie is te danken aan haar capaciteiten. Haar video's bereiken in zeer korte tijd honderdduizenden views; op een ironische manier toont de vrouw zich in haar “slechtste” aspect: zonder make-up, met een paar ontbrekende tanden en met een sjofel uiterlijk. Een paar seconden later vindt er een overgang plaats, en de vrouw die in de video verschijnt ziet er heel anders uit. Bestaat de vrouw die later verschijnt, wier duidelijk andere verschijning te wijten is aan make-up, of is de make-up gewoon een misleiding? De antwoorden op deze vraag zijn talrijk: er zijn mensen die beweren dat make-up bedrog is en er zijn mensen die denken dat een beetje make-up aangenaam is. Alle gekheid op een stokje, deze vrouw bleek een groot artiest te zijn en kreeg - daardoor - veel complimenten.

Advertisement