Hij loopt kilometers door de sneeuw om naar een sollicitatiegesprek te gaan: een man ziet hem en biedt hem een ​​baan aan - Curioctopus.nl
x
Hij loopt kilometers door de sneeuw…
De eerste oogdruppels tegen presbyopie zijn goedgekeurd in de VS: het kan van de bril een verre herinnering maken Beslaan de autoruiten steeds? Probeer 2 eenvoudige en goedkope trucs om van het probleem af te komen

Hij loopt kilometers door de sneeuw om naar een sollicitatiegesprek te gaan: een man ziet hem en biedt hem een ​​baan aan

16 December 2021 • Door Janine
2.046
Advertisement

Een jongen, Jhaqueil Reagan, was vastbesloten om naar het restaurant te lopen waar hij was opgeroepen voor een baan. Geen gemakkelijke opgave, aangezien de route, 16 kilometer lang, bedekt was met sneeuw die 's nachts was gevallen.

Deze zelfopoffering werd opgemerkt door de eigenaar van een ander restaurant in de straat die - onder de indruk - hem wilde aannemen tegen het dubbele van het beloofde loon. Vol dankbaarheid begon Jhaqueil met enthousiasme aan zijn nieuwe baan, aangezien hij verantwoordelijk is voor het onderhouden van zijn broers en zussen. Een verhaal dat het hart met vreugde vult. Laten we eens kijken hoe het ging.

Direct na een sneeuwstorm in Indianapolis moest Jhaqueil Reagan naar restaurant Dairy Queen voor een sollicitatiegesprek. Ondanks de barre weersomstandigheden ging de 18-jarige te voet op pad. Onderweg vroeg hij echter informatie aan Art Bouvier, de eigenaar van een ander restaurant genaamd Papa Roux, die na de sneeuwstorm van die nacht zout aan de buitenkant van het gebouw aan het strooien was.

Art verwonderde zich over het verzoek van de jonge man: “Dat restaurant zal hier 10 mijl vandaan zijn! Het zou beter zijn om er met de bus heen te gaan”, antwoordde hij. Maar Jhaqueil bedankte hem en zette zijn wandeltocht in de kou voort.

Een paar uur later nam Art Bouvier de auto met zijn vrouw om te winkelen en zag de jongen weer in de sneeuw op de weg lopen. Dus stopte hij en bood Jhaqueil een lift aan. Hier vertelde de jongen Art over het belang van de afspraak waar hij die ochtend naartoe moest en legde uit dat hij geen geld had voor het buskaartje.

Meneer Bouvier dacht: "Hier is een jongen die bijna 16 kilometer door ijs, modder en sneeuw loopt in de hoop op een baan tegen het minimumloon." In Indiana is het staatsminimumloon $7,25 per uur.

Advertisement

"Dit is het soort verhaal dat onze ouders vertelden", dacht de eigenaar van het restaurant "voor degenen die echt een toekomst wilden opbouwen zonder al te veel “zorgen” aan hun hoofd te hebben. Dus meneer Bouvier vertelde de jongen dat als hij de baan bij de Dairy Queen zou krijgen, hij een plaats zou aanbieden in zijn club, Papa Roux, en zijn salaris zou verdubbelen.

De tiener stemde toe en werd voor zijn eerste dag in het restaurant verwelkomd. Het verhaal werd beroemd op Facebook waar Jahqueil erg populair werd. Tot het punt dat IndyGo, het beheerbedrijf voor stadsvervoer in Indianapolis, hem een ​​gratis abonnement op zijn lijnen voor het hele jaar aanbood. Voorlopig hoeft Jahqueil niet meer in de sneeuw te lopen om naar zijn werk te gaan.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt