Deze vrouw kreeg een huis door te ruilen: ze begon met een haarspeld

Janine image
door Janine

28 December 2021

Deze vrouw kreeg een huis door te ruilen: ze begon met een haarspeld
Advertisement

Een Tik-Toker heeft een weddenschap gewonnen die bizar leek: een huis kunnen bemachtigen door voorwerpen te ruilen te beginnen met een haarspeld. Demi Skipper, die 29 jaar is en in San Francisco woont, heeft meer dan 28 keer geruild volgens slechts twee regels: nooit geld gebruiken en nooit met familieleden ruilen.

Deze uitdaging is gepubliceerd op sociale media en is niet altijd positief becommentarieerd. Dit is voor Demi nu een belangrijke reden voor trots, omdat het heeft aangetoond dat het - zelfs zonder geld - mogelijk is om doelen van grote waarde te bereiken.

via trademeproject/TikTok

Advertisement
trademeproject/TikTok

trademeproject/TikTok

Demi Skipper begon haar avontuur in mei 2020 en kreeg recent - zonder geld - een huisje in Nashville, in Tennessee. Deze 29-jarige Californische werd geïnspireerd door een zeer vergelijkbare uitdaging van Kyle MacDonald in 2006, die erin was geslaagd een huis te krijgen door een ruilhandel te starten te beginnen met een paperclip.

Hoe werkt dit systeem? Het project is om het ene goed te ruilen voor het andere dat groter en beter is, waarin je steeds grotere producten krijgt. Demi ruilde verschillende soorten objecten van toenemende waarde: fietsen, hometrainers, auto's en tractoren.

Het keerpunt kwam toen ze een heel speciale kaart wist te bemachtigen: de VIP-kaart van een fastfoodketen genaamd Chipotle Mexican Grill. Met deze kaart heb je een heel jaar lang onbeperkt toegang tot de verkooppunten. Dankzij deze kaart is het mogelijk om alle menu’s van Chipotle te bestellen zonder geld te hoeven uitgeven. Dit type kaart wordt in de Verenigde Staten beschouwd als een soort "statussymbool" en wordt zeer gewaardeerd door fans van deze restaurantketen.

Advertisement
trademeproject/TikTok

trademeproject/TikTok

Op dit punt werd Demi op TikTok overspoeld door een zee van kritiek: veel mensen dachten dat het onmogelijk zou zijn om deze kaart - ter waarde van zo'n 20.000 euro - in te ruilen voor een ander duurder product. Maar Demi gaf niet op. Integendeel, ze deed veel moeite om alle beroemdheden te zoeken die deze fastfoodketen sponsorden en die misschien geïnteresseerd zouden zijn in het dure lidmaatschap ervan.

Met enkele basketballers leek het mogelijk om een ​​overeenkomst te sluiten, maar uiteindelijk liep het allemaal op niets uit. Het leek een onmogelijke onderneming, maar na een paar maanden onderzoek ontving Demi een e-mail van Alyssa die zichzelf omschreef als een van "Chiptole's grootste fans". Alyssa stelde voor om Demi's kaart in te ruilen voor een busje met een autonome elektrische generator en Tesla-panelen ter waarde van zo'n 40.000 euro.

Het was ongetwijfeld een succes, maar niet zonder moeilijkheden, zozeer zelfs dat de uitwisseling, om verschillende redenen en complicaties, uiteindelijk niet lukte.

trademeproject/TikTok

trademeproject/TikTok

Demi ontving uiteindelijk echter verschillende andere aanbiedingen. Het laatste was precies wat ze wilde: een klein huisje in Nashville, in Tennessee. Het is natuurlijk geen luxueus huis, en ook niet heel groot. Maar het is wel van haar: zonder huur, zonder hypotheek.

Een overwinning die je doet dromen als je denkt dat - als het mogelijk was om een ​​uitdaging als deze te winnen - alles mogelijk is in deze wereld!

Advertisement