Dit echtpaar heeft 22 kinderen en geeft elk jaar ongeveer £7.000 uit aan kerstcadeaus

Janine image
door Janine

24 December 2021

Dit echtpaar heeft 22 kinderen en geeft elk jaar ongeveer £7.000 uit aan kerstcadeaus
Advertisement

Wat betekent het om deel uit te maken van de grootste familie van Groot-Brittannië? En wat betekent het om ouders van 22 kinderen te zijn? We kunnen ons waarschijnlijk alleen maar voorstellen hoe leuk en vermoeiend het moet zijn om voor 22 kinderen tegelijk te zorgen. Sue en Noel Radford staan ​​al bekend als de ouders van de grootste familie van Groot-Brittannië, en hebben ook de aandacht getrokken van de lokale en niet-lokale media, nieuwsgierig naar de achtergrond van deze familie. Na de geboorte van het 22e kind lieten de ouders weten niet van plan te zijn het gezin verder uit te breiden. In een televisieprogramma dat in Groot-Brittannië werd uitgezonden, lieten ze zien wat Kerstmis voor hen betekent.

via lancslive

Advertisement

Het hebben van zo'n groot gezin is een grote inspanning, vooral vanuit economisch oogpunt. De familie had al bekend dat ze ongeveer £350 per week uitgaf voor alleen de boodschappen. Met de komst van Kerstmis worden de uitgaven echter steeds groter. Sue en Noel onthulden dat ze ongeveer £7.000 aan kerstcadeaus voor hun kinderen hadden uitgegeven - ze kochten ongeveer 300 stuks speelgoed om alle 22 van hun kinderen gelukkig te maken. Maar dat is nog niet alles: de kosten van de boodschappen komen ook nog eens bij de kosten van de kerstcadeaus. Voor de feestdagen worden kilo's vlees, aardappelen, groenten en chocolade gekocht.

Advertisement

Noel wordt de huiskok, en zei dat hij - ondanks dat hij het erg druk heeft - het heerlijk vindt om het kerstdiner voor zoveel mensen te bereiden en, op het tv-programma, werden de dagelijkse avonturen van de grote familie getoond: het huis is in rep en roer en er hangt een feestelijke sfeer. Nadat de kerstaflevering was uitgezonden, bedankte Sue de kijkers op Instagram voor het kijken naar de show: ze zei dat ze ontroerd was door de lieve berichten die ze ontvingen. Aan kritiek ontbrak het echter niet, van kijkers die de familie ervan beschuldigden te veel geld uit te geven en te pronken met hun rijkdom. Sommigen hebben zich afgevraagd hoe Sue en Noel al deze dure cadeaus kunnen betalen, maar op deze vraag hebben we geen antwoord gekregen.

Advertisement