Ze komt te laat voor het boarden en rent de landingsbaan op om het vliegtuig te stoppen: gearresteerd

Janine image
door Janine

07 Januari 2022

Ze komt te laat voor het boarden en rent de landingsbaan op om het vliegtuig te stoppen: gearresteerd
Advertisement

Een vliegtuig, een trein, een bus om te halen en weinig tijd, zo weinig dat het niet genoeg is. Wie heeft er nog nooit in zo'n situatie gezeten? Waarschijnlijk is te laat komen een ervaring die we allemaal wel eens hebben meegemaakt.

Van alle vervoermiddelen, is vooral het vliegtuig degene waarbij je ruim op tijd aanwezig moet zijn. Inchecken en diverse controles kosten namelijk tijd, en het is bijna onmogelijk om alles in zeer korte tijd te doen. De vrouw waarover we je gaan vertellen, de hoofdpersoon van een episode die, als we het absurd zouden definiëren, een understatement zou zijn, weet er alles van. Deze 53-jarige wilde eigenlijk gewoon niet accepteren dat ze haar vlucht had gemist, en dus probeerde ze hem tegen te houden, alles en iedereen te passeren en op de landingsbaan te rennen!

via Daily Mail

Advertisement

Vickie Meyers was arrested over the holiday weekend after reportedly running onto the tarmac at Sky Harbor because she was late for her flight and was trying to stop the plane.

Pubblicato da ABC15 Arizona su Martedì 28 dicembre 2021

Als we bepaalde verhalen lezen, kan de eerste gedachte zijn dat het geen waargebeurde feiten zijn, maar in dit geval is het allemaal echt gebeurd. Het toneel van de ongelooflijke episode was namelijk de luchthaven Sky Harbor in Phoenix, in Arizona. Hier werd Vickie Meyers, uit St. Louis, Missouri, gearresteerd nadat ze het onmogelijke had geprobeerd, haar eigen veiligheid en die van anderen in gevaar brengend.

Volgens de lokale media en de politie zou Meyers naar huis terugkeren vanuit Phoenix, maar eenmaal op het vliegveld aangekomen, zou ze niet zijn komen opdagen bij het instappen voor de vlucht die ze had geboekt, van de maatschappij Spirit Airlines. Zo stapten alle passagiers in het vliegtuig, behalve zij, die zich te laat realiseerde dat de gate was gesloten.

Advertisement
Pilo9609/Wikimedia - Not the actual photo

Pilo9609/Wikimedia - Not the actual photo

In zo'n situatie zou iedereen, zij het met woede en teleurstelling, zich erbij neerleggen. Iedereen misschien, maar niet Vickie Meyers. De vrouw besloot in feite dat ze toch zou proberen in het vliegtuig te stappen, ten koste van het op de landingsbaan komen en het trekken van de aandacht van de piloot. Na het openen van een nooddeur, slaagde Meyers erin een trap af te rennen waardoor ze de landingsbaan bereikte. Dit alles zonder dat een beveiligingsbeambte van de luchthaven haar kon tegenhouden.

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Haar bizarre poging om de aandacht van de piloot te trekken om in het vliegtuig te stappen eindigde toen de technici die op de landingsbaan stonden haar blokkeerden in afwachting van de komst van de politie. De 53-jarige werd gearresteerd en beschuldigd van inbraak. Volgens andere details die over de kwestie naar boven zijn gekomen, lijkt het erop dat Meyers onder invloed was van alcohol en daarom zo roekeloos zou hebben gehandeld.

Naast het feit dat het op zichzelf merkwaardig en zelfs een beetje paradoxaal is, vraag je je af hoe een gewoon persoon erin is geslaagd om op de startbaan van een luchthaven te komen, recht voor de neus van een vliegtuig dat klaar is om op te stijgen. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement