Deze “ontdekkingsreiziger” van Google Earth deelt de vreemdste en meest verontrustende hoeken die hij ter wereld vindt - Curioctopus.nl
x
Deze “ontdekkingsreiziger” van Google…
15 mensen die overal en in de meest onwaarschijnlijke posities werden betrapt op slapen 2-jarige gebruikt zijn moeders telefoon en bestelt online: hij geeft bijna $2.000 uit aan meubels

Deze “ontdekkingsreiziger” van Google Earth deelt de vreemdste en meest verontrustende hoeken die hij ter wereld vindt

30 Januari 2022 • Door Janine
4.795
Advertisement

Heb je er ooit van genoten om een kaart te bekijken, misschien fantaserend over plaatsen die je nog nooit hebt gezien en hoe ze eruit zouden kunnen zien? Als je ja hebt geantwoord, dan begrijp je perfect het favoriete tijdverdrijf van de TikTok-gebruiker waarover we je gaan vertellen. Over wie hebben we het? Over een echte "ontdekkingsreiziger", die desondanks niet zijn koffers pakt en verre oorden gaat ontdekken, maar die lekker thuis voor het scherm van zijn mobiel of pc blijft zitten.

Precies: deze gebruiker werd beroemd dankzij zijn virtuele reizen op Google Earth. Via het bekende hulpmiddel waarmee het mogelijk is om kaarten en satellieten te raadplegen, kun je iedereen enkele van de meest merkwaardige, vreemde en verontrustende hoeken tonen die op onze planeet te vinden zijn. En als je denkt dat je alles al weet, staat "hidden.on.google.earth" klaar om je ongelijk te bewijzen, aangezien de aarde blijkbaar echt een onuitputtelijke bron van extravagantie is. Klaar om een rondje te maken?


Zou je er ooit aan denken om in te zoomen op een kaart en een persoon te vinden die een eng masker draagt ​​dat "schreeuwt" onder een brug? Of om een ​​jongen verkleed als Batman te ontdekken, gehurkt in de opening van een muur? Of nogmaals, een haas die de zwaartekracht trotseert in een landelijke context en een recordsprong maakt?

Dit - en vele andere - zijn de eigenaardigheden, curiosa en grappige of verontrustende details die "hidden.on.google.earth" besluit te tonen in zijn video's die zijn gepubliceerd op TikTok of op het YouTube-kanaal. Er is echt voor elk wat wils, zozeer zelfs dat de mensen die dit originele account volgen, niet anders kunnen dan verbaasd en zelfs een beetje bang zijn door wat ze zien.

Advertisement

Als we even stilstaan ​​om na te denken, vereeuwigen Google-camera's momenten uit het dagelijks leven van over de hele wereld, en om deze reden kan het volkomen normaal zijn dat, te midden van zoveel landschappen die allemaal op elkaar lijken, er extravaganties en bizarre aspecten zijn zoals die hier worden getoond.

De reacties en commentaren op de video's van de TikToker in kwestie zijn talrijk, die iedereen blijft verbazen met zijn extravagante en onverwachte verkenningen. En het ongelooflijke is dat alles wat wordt getoond absoluut echt is, het maakt deel uit van de wereld waarin ook wij ons elke dag bewegen.

Geconfronteerd met scènes als deze, vraag je je echt af hoe deze TikToker ze vindt, en vooral hoeveel tijd hij besteedt aan het verkennen van alle uithoeken van de planeet! In de tussentijd kunnen velen echter de verleiding niet weerstaan ​​om erachter te komen wat de volgende details en eigenaardigheden van de wereld zullen zijn.

Advertisement

Wat vind je ervan? Heb je ooit zulke bijzondere afbeeldingen gevonden terwijl je door de kaarten bladerde? Vertel ons je ervaringen in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt