Ze verhuurt een tent op het balkon van haar huis: het kost bijna €500 per maand - Curioctopus.nl
x
Ze verhuurt een tent op het balkon van…
“Ik heb een fulltime baan maar ik slaap in de auto Past perfect: 18 mensen die objecten hebben vereeuwigd die naar tevredenheid bij elkaar passen

Ze verhuurt een tent op het balkon van haar huis: het kost bijna €500 per maand

03 Februari 2022 • Door Janine
1.639
Advertisement

Velen weten het goed: als het tijd is om een ​​huis te zoeken of een kamer te huren, weet je nooit wat je kunt vinden. Buitensporige prijzen, kleine en misschien vervallen woningen zijn slechts enkele van de realiteiten waarmee dienstdoende huurders te maken hebben. En vaak komen we tot uitspattingen die zo extravagant zijn dat ze bijna niet te geloven zijn, ware het niet dat ze 100% echt zijn. Net zoals waar we je over gaan vertellen.

Zou je er ooit aan denken om door de verschillende advertenties te bladeren en... een tent op een balkon te vinden? Ja, je leest het goed, we maken geen grapje: de vrouw die het merkwaardige aanbod van accommodatie op het web plaatste, besloot dat ze een tent zou verhuren op het terras van haar huis, als in een soort “flatcamping". En als de advertentie je al extravagant lijkt, wacht dan tot je de prijs weet.

via: The Local

In veel steden zou je met 480 euro per maand een bescheiden kamer te huur kunnen vinden of, misschien een beetje richting de buitenwijken, zelfs een studio-appartement. In Zürich is het echter anders, zoals blijkt uit de 27-jarige die op zijn zachtst gezegd een sensationele advertentie plaatste. Voor 500 Zwitserse frank per maand (ongeveer 480 euro) biedt ze een kampeertent op haar terras aan. Geen een- of tweepersoonskamer dus, maar gewoon een tent buiten, met uitzicht op de sterrenhemel en de huizen eromheen.

Gebruik van de keuken, badkamer en woonkamer van het appartement zijn inbegrepen, en gelukkig maar! Natuurlijk is er ook een opblaasbare matras en kussens, voor een ervaring die erg doet denken aan wat je op een camping kunt beleven, zeker niet in een Zwitserse flat.

"Ik ben op zoek naar een manier om de kosten te verlagen - zei Sandra, de jonge vrouw die de advertentie plaatste - en dit leek mij de juiste manier om de kosten van het appartement te verdelen. In Zürich is het erg moeilijk, zo niet onmogelijk, om een kamer te huur te vinden tegen betaalbare prijzen - vervolgde ze - daarom kwam ik op het idee van de tent".

En hoewel velen zich afvroegen of zoiets wel mag, lijkt het erop dat Sandra al verschillende verzoeken heeft gekregen van mensen die geïnteresseerd zijn in wat ze aanbiedt. Het is nog niet duidelijk of de 27-jarige in ruil voor geld ook daadwerkelijk zo'n "verblijf" kan aanbieden; wat zeker is, is dat het in principe niet verboden is.

Advertisement

"Veel studenten vinden mijn idee interessant - zei ze nogmaals - ook al besef ik dat het in de winter wat lastig kan zijn om een ​​huisgenoot te vinden, omdat het balkon niet overdekt is". Kortom: meer dan huur, is het een echt avontuur, en voor nu moeten we ons alleen afvragen of Sandra iemand zal vinden die dat bedrag wil uitgeven om er te wonen!

Wat denk jij? Absurd of origineel aanbod?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt