UFO-jager beweert dat aliens al op Mars zijn aangekomen: "Ik heb de bewijzen"

Janine image
door Janine

09 Februari 2022

UFO-jager beweert dat aliens al op Mars zijn aangekomen: "Ik heb de bewijzen"
Advertisement

Is leven op Mars mogelijk? Is Mars al een planeet of zou het een planeet kunnen zijn waar leven is? De experts, gefascineerd door de rode planeet, hebben geprobeerd deze vragen te beantwoorden. De NASA, met als doel het oppervlak van de planeet te verkennen, lanceerde de rover Curiosity op Mars. De rover moet niet alleen onderzoekers helpen te begrijpen of er ooit leven op de planeet zal zijn, hij moet ook het water, het klimaat en de geologie van de planeet bestuderen.

via UFO Sightings Daily/Youtube

Advertisement
UFO Sightings Daily/Youtube

UFO Sightings Daily/Youtube

De NASA meent bewijs te hebben gevonden dat er tekenen van leven op Mars zijn: de rover heeft in feite stenen verzameld, die vervolgens door NASA zijn onderzocht, die organische koolstof bevatten, die afkomstig zou kunnen zijn van insecten die - ooit - op het oppervlak werden gevonden. Dit is een belangrijke ontdekking, maar kan nog geen definitief antwoord geven op de vraag naar de aanwezigheid van leven op Mars. Een "UFO-jager" beweert echter bewijs te hebben dat er nog altijd leven op Mars is.

Advertisement
UFO Sightings Daily/Youtube

UFO Sightings Daily/Youtube

De UFO-jager, oftewel Scott Waring, plaatste een video op zijn YouTube-kanaal, genaamd "UFO Sightings Daily". De titel van de video is: “Alien figuur observeert Mars Rover! Een 100% bewijs van leven". Scott beweert een buitenaards figuur te hebben gezien die op een rots ligt en de rover op Mars observeert. Verrassend is dat de alien - want hij is ervan overtuigd dat het hier om gaat - het uiterlijk heeft van een mens: hij identificeert de schouder, de arm, de nek en het roodachtige haar. Scott, die inzoomt op de afbeelding, zegt: "Kun je deze persoon op één schouder zien liggen, een arm, de nek ontbloot, kun je het roze zien, hebben ze daar roodachtig haar? Er loopt ook een spoor van voetafdrukken naar de top van deze rots. Kun je hier het spoor van de vertrapte aarde zien? Het is verbazingwekkend, nietwaar? Het zou niet mogelijk zijn en toch kijken we er naar." We weten niet waar de beelden vandaan komen en of ze geverifieerd zijn: het zijn veronderstellingen en interpretaties. Als je meer wilt weten over de onderzoeken die op Mars zijn gedaan, raden we je aan het nieuws van de NASA te lezen.

Advertisement