Hij is volledig bedekt met bijen en loopt rond alsof het niets is: ze noemen hem "Bee Man".

Janine

24 Maart 2022

Hij is volledig bedekt met bijen en loopt rond alsof het niets is: ze noemen hem
Advertisement

Inmiddels weten we het goed: als je op het web rondkijkt, zie je echt van alles. Video's, afbeeldingen, verhalen, commentaren: het internet is tegenwoordig iets waar realiteit vaak vermengd wordt met fantasie. Bepaalde inhoud lijkt soms zelfs zo ongelooflijk dat ze niet waar kunnen zijn. Wat we je nu gaan laten zien, zou zoiets kunnen zijn, zelfs als dat niet zo is.

Waar hebben we het over? Je hebt het al gezien aan de foto's: over een man die op sociale media een echte beroemdheid is geworden vanwege de heel speciale relatie die hij heeft met bijen. Vergeet de heldendaden van imkers die, met moed, erin slagen om duizenden insecten te verplaatsen: hij gaat verder, veel verder! Zonder zijn geduld te verliezen, alsof het de normaalste zaak van de wereld is, slaagt deze persoon erin om volledig “bedekt” door bijen rond te lopen. En als je denkt dat hij aan het eind van de dag vol met steken is, heb je het mis...

via La Prensa

Advertisement

Reporte Ya/Twitter

Niet iedereen heeft een speciale band met dieren, en in het bijzonder met insecten. Er zijn er echter die erin slagen contacten te leggen en “ongeschreven regels” van vreedzaam samenleven te hebben die voor velen gewoonweg verbazingwekkend zijn. De Venezolaanse man die de hoofdrol speelt in ons verhaal laat dit perfect zien.

Zijn naam is Dickson Sulbarán Briceño, hij woont in de staat Trujillo, in Venezuela, en met bijen is hij een echt wonder. Kijk maar naar hem om het te beseffen: Dickson slaagt erin om met immense normaliteit te doen wat voor veel mensen een echte nachtmerrie zou zijn. Als je bang bent voor bijen en deze insecten gewoon niet om heen wilt hebben, stel je dan voor dat je ermee bedekt bent op een groot deel van je lichaam, op je hoofd en rondloopt alsof het niets is.

Deze man slaagt erin en zijn foto's zijn in korte tijd viraal gegaan, waardoor een echt "fenomeen" om hem heen is ontstaan ​​​​dat de nieuwsgierigheid en opmerkingen van veel gebruikers heeft opgewekt. Hoe is zoiets mogelijk? Op de foto's zie je Dickson op zijn motor stappen, rigoreus bedekt met bijen. En wat nog ongelooflijker is: hoe kan het dat deze man nooit door een enkel insect wordt gestoken?

Superkrachten? Verborgen vaardigheden? Niemand weet precies wat Briceño's geheim is, en het is geen toeval dat deze jonge man - die zijn brood verdient als monteur - door de lokale bevolking de bijnaam "Bee Man" kreeg. Als je hem van dichtbij bekijkt, lijkt hij echt op iets uit een sciencefictionfilm waarin hij een nieuwe en nog nooit eerder vertoonde rol speelt. Veel gebruikers hebben hem in dit opzicht ironisch genoeg "gesuggereerd" als de hoofdrolspeler van zo'n speelfilm!

Ongelooflijk, nietwaar?

Advertisement