Deze jongen vertelt wat het betekent om met 27 moeders en 150 broers en zussen te leven

Janine image
door Janine

04 April 2022

Deze jongen vertelt wat het betekent om met 27 moeders en 150 broers en zussen te leven
Advertisement

Wat betekent het om een ​​groot gezin te hebben? Zoals alles heeft het voor- en nadelen. Het betekent nooit alleen zijn, omringd zijn door de genegenheid van veel mensen, altijd iemand hebben die je wil helpen en naar je wil luisteren; maar een groot gezin hebben betekent ook niet veel aandacht kunnen krijgen, ruimtes moeten delen, soms je privacy opgeven. TikToker Kayzer0 trok al snel de aandacht van een breed publiek: na de aankondiging dat hij 27 moeders en 150 broers en zussen had, toonden de gebruikers van het sociale netwerk interesse in zijn leven en wilden ze er meer over weten.

via kayezer0/TikTok

Advertisement
kayezer0/TikTok

kayezer0/TikTok

Kayzer0, oftewel Murray Blackmore, behoort tot een polygame familie. Polygamie wordt door veel mensen niet geaccepteerd en gewaardeerd, Murray weet dit maar al te goed, maar hij heeft er toch voor gekozen om zijn ervaring te delen. Zijn vader heeft 27 vrouwen en in totaal heeft Murray 150 broers en zussen. Voor Murray heeft het komen uit zo'n groot gezin veel voordelen, maar ook veel nadelen: hij beschouwt zichzelf als het “middelste kind”, omdat hij veel jongere broers en zussen heeft en ook veel oudere broers en zussen. De jongen zegt dat het moeilijkste aspect om mee om te gaan de aandacht is: elk kind zou graag overladen willen zijn met aandacht, maar voor Murray was het moeilijk. Het was onmogelijk voor de ouders om elk kind dezelfde aandacht te geven.

Advertisement
kayezer0/TikTok

kayezer0/TikTok

Aan de andere kant zijn er ook veel voordelen: opgroeien met zoveel kinderen was fijn. De oudere broers waren een voorbeeld voor Murray, die zich nooit alleen voelde. Na in het kort het verhaal van zijn familie te hebben gedeeld, toonden TikTok-gebruikers veel nieuwsgierigheid, maar de reacties zijn niet altijd hetzelfde: sommigen zijn geïnteresseerd en willen meer weten, andere gebruikers blijken in plaats daarvan zo hard dat ze gemeen en beledigend zijn.

kayezer0/TikTok

kayezer0/TikTok

Polygamie is zeker geen eenvoudig onderwerp: de praktijk is lang geleden verboden, maar sommige mensen kiezen ervoor om een ​​wettige echtgenoot en andere "spirituele echtgenoten" te hebben. We weten niet of Murray de keuze van zijn ouders deelt en of hij in de toekomst ook zo'n groot gezin wil. Wil je meer weten over deze enorme familie, blijf dan Kayzer0 volgen op TikTok.

Advertisement