Op slechts 30-jarige leeftijd is deze vrouw al oma: "Ik kan het nog steeds niet geloven"

Janine image
door Janine

02 April 2022

Op slechts 30-jarige leeftijd is deze vrouw al oma: "Ik kan het nog steeds niet geloven"
Advertisement

Denk aan een oma: wat komt er in je op? Iedereen zou aanvankelijk denken aan een persoon van een bepaalde leeftijd, misschien gepensioneerd en met zeer specifieke kenmerken. We gaan er tenslotte van uit dat de rollen in het gezin altijd vergelijkbaar zijn, en onze perceptie wordt vaak bepaald door mensen die we goed kennen.

Als je ervan overtuigd bent dat het klassieke beeld van een "oma" degene is die we hierboven hebben beschreven, zou je van gedachten kunnen veranderen door het meisje te ontmoeten waarover we je gaan vertellen. Ja, we schreven "meisje", want Kelly Healey is naast jong ook oma. Pas 30 jaar oud!

via The Sun

Advertisement

Bailey Aaron Sean salter 💙👣my entire world 🌍all in one photo 💙👣16.08.18💙👣

Pubblicato da Skye Salter su Venerdì 17 agosto 2018

Het is geen toeval dat deze 30-jarige de jongste grootmoeder van Groot-Brittannië wordt genoemd. Op haar leeftijd is het vrij zeldzaam om een ​​rol als de hare in het gezin te vervullen. Kelly was er echter snel bij om de regels te herschrijven, omdat ze deel uitmaakt van een heel speciale familie. Moeder van vijf kinderen, had dit Engelse meisje ondanks alles nooit verwacht zo'n jonge grootmoeder te worden.

Advertisement

'It doesn't feel right being a granny' 👶❤️

Pubblicato da Daily Mail su Domenica 20 marzo 2022

Toen haar 14-jarige dochter Skye aankondigde dat ze in verwachting was, was het moeilijk om haar verbazing te bedwingen, in de eerste plaats voor de nieuwe moeder. "Ik was verbijsterd - zei Skye - ik had het gevoel zwanger te zijn en dus deed ik een test. Ik kon het niet geloven, ik was al 25 weken en had in principe al snel kunnen bevallen!".

Fabulous Magazine/Youtube Screenshot

Fabulous Magazine/Youtube Screenshot

Zo maakte de familie zich klaar om de nieuwkomer, de kleine Bailey, te verwelkomen. "Het enige wat ik kon doen was liefde en steun bieden", zei Kelly. "Ik gedraag me alsof ik nog begin twintig ben, dus het voelt raar om oma te zijn. Mijn vrienden vinden het grappig dat ik een kleinkind heb, en iedereen ziet hem duidelijk voor mijn zoon aan!".

My absolute world ☺️❣️

Pubblicato da Skye Salter su Giovedì 27 settembre 2018

Maar Kelly en Skye waren niet de enigen die sprakeloos waren toen artsen de zwangerschap ontdekten. De moeder van de dertigjarige, is op 48-jarige leeftijd namelijk overgrootmoeder geworden! Dus als we iemand met een oudere leeftijd al associëren met een grootmoeder, stel je dan voor wat het betekent om overgrootmoeder te worden zonder zelfs maar 50 jaar te zijn. We weten niet of de 48-jarige de jongste van het land is, maar ze is zeker een van de jongste.

Het valt niet te ontkennen: een heel bijzondere familie, die van Kelly, nietwaar?

Advertisement