Spookdetective ziet een “behekste” pop vallen: het zou door een andere pop zijn geduwd (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

12 Mei 2022

Spookdetective ziet een “behekste” pop vallen: het zou door een andere pop zijn geduwd (+ VIDEO)
Advertisement

Poppen en het paranormale zijn een absoluut winnende combinatie op het gebied van horrorfilms: altijd verontrustend, zijn ze vaak de onbetwiste hoofdrolspelers van de meest enge films. Als ze in staat zijn om je via een scherm te laten huiveren, laat staan ​​de angst die je voelt tegenover een porseleinen pop die besluit zich voor onze ogen te bewegen.

Een ervaring die een Welshe spookdetective uit de eerste hand heeft meegemaakt en besloot deze op internet te delen.

via India Times

Advertisement

Matt Paranormal, dit is de artiestennaam van de 34-jarige, bezit een pop genaamd Annie, die wordt beschouwd als de "meest bezeten pop ter wereld". Annie zou blijkbaar, volgens de detective, enige jaloezie hebben geuit jegens een andere bezeten pop: Emily Rose.

De man formuleerde de hypothese na een nogal verontrustend feit: Emily zou van de plank zijn gevallen en op de tafel zijn neergestort, waardoor het glas brak.

De episode werd gefilmd door een camera en op internet gedeeld door Matt, die nadat de pop "sprong", controleerde of er losse planken op de vloer lagen die konden verklaren wat er gebeurde, maar hij vond niets dat in staat was om de ​​logica van het fenomeen te onthullen.

Advertisement
Poltergeist activity caught at Matt Paranormal HQ AGAIN

👻👻 Poltergeist activity caught AGAIN! 👻👻 Today at HQ I was installing some new lighting and 3 new swinging clowns. Something in the room didn’t like the change I’d done and most certainly let me know. I have included both cctv camera footage. Amazing! #poltergeist #paranormal #demons #haunted

Pubblicato da Matt Paranormal su Domenica 13 marzo 2022

Dus dacht hij dat het de schuld van Annie was, die opgesloten zit in een vitrine naast haar concurrente: "Het is een nieuwe aanwinst van ons hoofdkantoor en ik denk niet dat Annie de aandacht die Emily Rose krijgt leuk vindt. Ik denk dat ze misschien jaloers op haar is en dat er misschien een soort oorlog tussen hen gaande is”, zei Matt.

"Ik was aan het opruimen toen Emily Rose ineens neerstortte alsof ze was geduwd. Zodra het gebeurde, bleef ik stilstaan, totaal verrast door wat er zojuist was gebeurd. Ik kon het niet geloven."

De vitrine van Emily Rose stond op een statief met een platte basis, dus volgens de man moet iets anders de val hebben veroorzaakt.

Het is een Victoriaanse pop, waarschijnlijk uit 1800, en is van Sandra, een collega van Matt. De detective onderzoekt Emily Rose met zijn team en blijkbaar hebben verschillende mensen gemeld dat ze hoofdpijn en hartkloppingen ervaren als ze in haar buurt zijn.

"Emily Rose straalt iets heel triests uit. Ze is van een rommelmarkt gehaald, dus we weten niets over haar. We kennen haar naam van hoe ze daar arriveerde via het portaal van de geesten, via de stem van een meisje."

Een werkelijk mysterieus feit: werd de pop echt geduwd door de jaloerse Annie?

Advertisement