x
“Mijn vrouw schaamt zich voor de kleine…
Balenciaga lanceert een collectie Deze 45-jarige vrouw kleedt zich als haar 17-jarige dochter:

“Mijn vrouw schaamt zich voor de kleine trouwring en heeft het vervangen met een elastiekje”: de uitbarsting van een man

16 Mei 2022 • Door Janine
41.842
Advertisement

Een ring kopen voor een vrouw is een nogal delicate missie: wat zal ze mooi vinden? Iets klassieks of juist iets bijzonders? De echte vraag gaat echter niet alleen om het aspect, maar ook om de grootte: het budget laat je niet altijd toe om hele dure diamanten te kopen, waardoor je uiteindelijk kiest voor een respectabele maar onopvallende ring. Een verliefde vrouw moet het gebaar waarderen en de mogelijkheden van haar partner kennen, maar dit is niet altijd het geval: een man heeft gebruikers verbijsterd door te zeggen dat zijn vrouw zich schaamt voor de ring die hij haar gaf, dus koos ze voor een bizar alternatief...


Dat klopt: de vrouw kon de ring die ze cadeau kreeg niet waarderen, dus besloot ze het te vervangen met een elastiekje.

De man, Arash, deelde op TikTok een video waarin hij de hand van zijn vrouw omlijst, waarop de driekaraats trouwring die hij voor haar had uitgekozen ontbreekt. In plaats daarvan zit er een wit elastiekje die de ringvinger omringt.

Arash schreef in het bijschrift van de video dat zijn vrouw de diamant in de ring te klein vond naar haar smaak, zozeer dat het haar in verlegenheid bracht.

De clip trok massa's views en een aantal verbaasde reacties, waarvan sommigen dachten dat het een grap was.

Niets is minder waar: de keuze van de vrouw is absoluut serieus. "Mijn vrouw schaamt zich voor haar 'kleine' diamanten ring van drie karaat, dus draagt ​​ze in plaats daarvan dit rubberen ding", is de titel van de video.

In een tweede clip deed de vrouw haar zegje: "Niemand heeft mijn ring opgemerkt... dus hij is niet groot genoeg. Als hij groter was geweest, hadden ze hem gezien."

Opmerkingen te over:

"Doe de ring om de scheidingspapieren en laat haar haar koffers pakken", schreef een gebruiker.

"Waarom zou je een ring nemen die groot genoeg is om bang te zijn om hem te dragen?" vraagt ​​een volger.

“Misschien heb je een nieuwe vrouw nodig die waardeert wat je haar geeft en voor haar doet”, merkte iemand anders op.

"Weet je, er zijn vrouwen die prioriteit geven aan relaties en niet aan dingen", schrijft een meisje.

Een elastiek zal misschien meer opvallen dan een kleine ring, maar het kan nooit dezelfde waarde hebben, vooral niet affectief. Een werkelijk bizarre keuze die de man blijkbaar filosofisch heeft opgenomen.

Wat vind je van het gedrag van deze vrouw?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt