Moeder bedekt haar zoon met nep tattoos en krijgt harde kritiek: “hij ziet eruit als een hooligan”

Janine image
door Janine

19 Mei 2022

Moeder bedekt haar zoon met nep tattoos en krijgt harde kritiek: “hij ziet eruit als een hooligan”
Advertisement

Elke ouder heeft zijn eigen manier van opvoeden, regels, gewoonten en hoe het kind eruit zal zien als hij nog heel klein is. Dit zijn persoonlijke beslissingen die gerespecteerd moeten worden, maar die niet zelden kritiek en controverse krijgen van mensen.

De moeder waar we je over gaan vertellen weet er alles van, ze heeft letterlijk besloten om het lichaam van haar kind te bedekken met heel veel tatoeages. Als je bij het lezen van deze zin je ogen hebt opengesperd, wees gerust: die tekeningen zijn nep, maar ze waren toch voldoende voor de vrouw om een ​​ware stortvloed van kritiek te ontvangen. Veel mensen hebben haar bestempeld als een “slechte moeder” en het verhaal ging al snel het web rond.

via nuggetworld561/Instagram

Advertisement

Shamekia Morris, een 29-jarige styliste uit West Palm Beach, in Florida, heeft een echte passie voor tatoeages. Net als veel andere mensen is ze trots op de tekeningen die ze op haar lichaam heeft, en om deze reden begon ze dit aspect door te geven aan haar zoon Treylin, toen hij nog maar zes maanden oud was. Buik, armen, rug en benen: met die tatoeages ziet de kleine er echt uit als een miniatuurvolwassene, ook al zijn die tekeningen - gelukkig! - niet echt, maar tijdelijk.

Advertisement

Hoewel de moeder ervoor koos om haar baby te bedekken met nep-tatoeages, hebben de foto's van haar zoon veel kritiek losgemaakt van gebruikers die ze online hebben bekeken. "Mensen vertellen me dat ik mijn zoon opvoed alsof hij een gangster of een hooligan is, niemand is gewend om een ​​kind met tatoeages te zien", zei ze in een interview.

De vrouw was zich bewust van de kritiek en besloot verder te gaan. "Ik geef niet om de oordelen van mensen - voegde ze eraan toe - dit is een levensstijl die we mooi vinden. Ik werd gepest op sociale media - voegde ze eraan toe - alle opmerkingen waren negatief en kwetsten mijn gevoelens, omdat ik weet dat ik geen slechte moeder ben. Het is echt gek”.

nuggetworld561/Instagram

nuggetworld561/Instagram

En zelfs Shamekia's familie, volgens wat ze vertelde, waardeerden het niet om Treylin van top tot teen te tatoeëren. "Ik ben het er helemaal niet mee eens - zei haar zus - ze had het niet moeten doen”.

In ieder geval is de vrouw er meer dan ooit van overtuigd dat haar zoon, met dit aspect, absoluut schattig is, tot het punt dat ze eraan toevoegde dat het kind ervan houdt om "getatoeëerd" te worden en op een bepaalde manier gekleed te gaan. "Als hij in de spiegel kijkt, begint hij te dansen en te glimlachen, ik denk echt dat hij het leuk vindt." Het enige dat overblijft is om te begrijpen of Treylin, opgroeiend, er op een bepaalde manier wil uitzien of niet.

Wat vind jij van de keuze van deze moeder?

Advertisement