Meisje werd geboren met een zeldzame vlek op haar gezicht, haar moeder laat haar foto's zien om haar schoonheid en uniekheid te delen

Janine image
door Janine

21 Mei 2022

Meisje werd geboren met een zeldzame vlek op haar gezicht, haar moeder laat haar foto's zien om haar schoonheid en uniekheid te delen
Advertisement

Ieder van ons is uniek en de kleine "gebreken" doen niets anders dan de subjectieve bijzonderheid en kenmerken benadrukken die ons onnavolgbaar maken. Het begrijpen en versterken van de bijzonderheden die ons onderscheiden is ongetwijfeld een sterk punt en een moeder bewees het ons: haar dochter heeft een zeer zeldzaam detail op haar gezicht dat de vrouw trots liet zien op sociale media, met als doel de zeldzame schoonheid van het meisje te benadrukken. We kunnen het alleen maar met haar eens zijn: ze is prachtig!

via Good Morning America

Advertisement

De kleine Winry is iets meer dan een jaar oud en werd geboren met een zeldzame en vrij grote vlek op haar gezicht, wat haar nog mooier maakt. De missie van haar moeder, Nicole Lucas Hall, is om haar uniekheid te vieren.

Toen haar dochter werd geboren, maakte de vrouw zich zorgen over haar gezondheid, aangezien niemand in de familie ooit zo'n vlek op zijn of haar gezicht of lichaam had gehad. De kersverse ouders dachten dat het iets gevaarlijks kon zijn, maar de artsen stelden hen meteen gerust dat het een louter esthetische eigenschap is, met een risicofactor die vergelijkbaar is met die van een moedervlek.

Het meisje werd geboren met zeldzame aangeboren melanocytaire naevi die voorkomen bij gemiddeld 1 op de 50.000 pasgeborenen.

Na de aanvankelijke angst was het voor Nicole en haar man het belangrijkste om Winry sterk en zelfverzekerd te maken, ook dankzij de genegenheid van haar oudere broer Asher, die geen enkel belang hechtte aan het specifieke detail op het gezicht van zijn zus.

Advertisement

Nicole heeft besloten om het verhaal van haar dochter op internet te vertellen door middel van talloze afbeeldingen, waarbij er geen gebrek aan denigrerende opmerkingen was, waarop de vrouw altijd kalm heeft gereageerd en waardevolle informatie heeft gegeven.

De meeste gebruikers waardeerden haar foto's echter en toonden solidariteit. Nicole wil sociale media gebruiken om mensen te informeren over CMN en andere ouders te vragen hun kinderen de acceptatie van diversiteit bij te brengen.

De ouders zijn bang dat het meisje opgroeit te midden van kritiek en oordelen en voor hen is het de hoogste prioriteit om haar op te voeden om van vriendelijkheid te houden en een krijger te worden, haar elke dag herinnerend aan haar schoonheid. De wens van Nicole en haar man is om Winry net zo gelukkig te zien opgroeien als ze nu is.

Advertisement