Ze komt erachter dat haar vriend haar bedriegt omdat ze zijn duim herkent op een online foto

Janine image
door Janine

06 Juni 2022

Ze komt erachter dat haar vriend haar bedriegt omdat ze zijn duim herkent op een online foto
Advertisement

Hoeveel dingen zijn er op internet te ontdekken? Tegenwoordig weten we heel goed dat het veel is. In het tijdperk van technologie en directe communicatie waarin we leven, is het web echt een enorme virtuele container die alles kan bevatten. Zelfs het bewijs dat een partner zich misdraagt, en je bedriegt.

Zo kan een simpele foto het bewijs worden van een verborgen relatie. Zoals gebeurde met de vrouwelijke hoofdpersoon van ons verhaal, die op TikTok haar ervaring met iedereen wilde delen. De video die door Jedda is gepost, is letterlijk ontploft op het sociale netwerk: de jonge vrouw heeft het namelijk uitgemaakt met haar vriend vanwege... een duim. Om precies te zijn, de duim van haar partner, gevonden op een foto die door een andere vrouw op Instagram werd gedeeld. Laten we eens kijken hoe het ging.

via jeddamindtricks/TikTok

Advertisement
jeddamindtricks/TikTok Screenshot

jeddamindtricks/TikTok Screenshot

Toen Jedda, op TikTok bekend als @jeddamindtricks, haar vriend vroeg naar de "beruchte" foto, ontkende hij alles. De jonge vrouw geloofde hem echter helemaal niet en na alle beoordelingen van de kwestie te hebben gemaakt en de verschillende aanwijzingen waarover ze beschikte te hebben verzameld, twijfelde ze niet meer.

Die vinger, door haar ontdekt op een foto die op Instagram verscheen en door een vrouw werd gepost, was de duim van haar vriend. "Als je je vriend betrapt op bedrog omdat je zijn ontbijtbestelling en zijn duim hebt herkend in de post van iemand anders", is te lezen in de video die Jedda uploadde naar haar TikTok-account. Volgens wat ze zei, in het beantwoorden van vragen van gebruikers, zou het meisje met wie de jongen haar bedroog op haar beurt het onderwerp zijn van leugens door de man.

"Hij loog tegen ons allebei - zei Jedda - en ik gaf er de voorkeur aan haar niet in het openbaar te betrekken, haar anonimiteit bewarend. Noch zij noch ik wisten dat de ander bestond, en we hadden allebei een heel goed excuus om hem ermee te confronteren nadat ik die foto had gevonden”. Het meisje was er heel zeker van, toen ze naar die afbeelding keek, dat het haar partner was, niet alleen vanwege de duim, maar ook omdat het bestelde eten precies hetzelfde was dat hij gewoonlijk als ontbijt neemt. Uiteindelijk, zoals verwacht, gingen de twee uit elkaar. Of beter gezegd, zij verliet hem.

Advertisement
jeddamindtricks/TikTok Screenshot

jeddamindtricks/TikTok Screenshot

"Van wat ik heb geleerd - voegde ze eraan toe - denk ik dat hij me meer dan twee jaar heeft bedrogen". Beter zo laat erachter te komen dan nooit, zou je zeggen, maar de manier waarop deze man werd ontmaskerd is zeker merkwaardig, en blijkbaar is dit niet de eerste keer dat zoiets is gebeurd. Onder de duizenden reacties die de video van Jedda kreeg, waren er in feite verschillende mensen die soortgelijke verhalen vertelden, van online geplaatste foto's waarop lichaamsdelen van ontrouwe partners te zien waren.

Kortom: op zo'n getechnologiseerd historisch moment komt op deze manier ook het verraad naar voren. We wensen dit meisje het beste toe!

Advertisement