"Ik werd verliefd op de vader van mijn ex en daarom verloor ik al mijn vrienden"

Janine image
door Janine

19 Juli 2022

"Ik werd verliefd op de vader van mijn ex en daarom verloor ik al mijn vrienden"
Advertisement

Er wordt vaak gezegd dat liefde geen leeftijd kent. De jaren van verschil tussen twee componenten van een koppel mag daarom nooit een probleem zijn, als er overeenstemming is aan beide kanten. Het komt dan ook vaak voor dat je verliefd wordt op de persoon die je voor je hebt, nog voordat je de persoonlijke details kent. Er zijn echter enkele situaties die verbazing wekken en waar mensen zich afvragen hoe het mogelijk was.

Dit is het geval van de hoofdrolspelers van dit verhaal, Sydney en Paul, zij 27 jaar oud en hij 51, pasgetrouwden met een verhaal te vertellen. De man heeft namelijk besloten om voor het leven een verbintenis aan te gaan met wat ooit de ex-vriendin van zijn zoon was. Maar laten we eens kijken hoe het ging.

via TheSun

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Sydney Dean is een 27-jarige jonge vrouw uit Ohio, Verenigde Staten, met een nogal uniek verhaal te vertellen. Ze was pas 11 toen ze voor het eerst naar het huis van wat haar toekomstige echtgenoot zou worden, de 51-jarige vrachtwagenchauffeur Paul, ging om tijd door te brengen met zijn zoon, haar toenmalige vriendje.

Met het verstrijken van de jaren liep de relatie tussen Sydney en Pauls zoon stuk, maar de twee bleven goede vrienden. Dit is de reden waarom Sydney tijdens haar tienerjaren het huis van Paul bleef bezoeken.

De relatie tussen de twee vrienden loopt echter spaak als de jongen een nieuwe vriendin vindt. De situatie zorgt ervoor dat Sydney, die ervan overtuigd is dat ze te veel is, Paul benadert en in vertrouwen neemt.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De band tussen Sydney en Paul groeide met de dag, totdat ze op 16-jarige leeftijd begonnen te daten en het in 2016 tot een bruiloft kwam.

"Het was niet gemakkelijk - vertelde Sydney - ik had nooit verwacht verliefd te worden op Paul en ik weet dat onze relatie niet gebruikelijk is".

Het echtpaar zei dat ze door de jaren heen moeilijke tijden hadden meegemaakt, voornamelijk vanwege het leeftijdsverschil dat hun respectievelijke families nauwelijks konden accepteren.

Zelfs nu, na jaren van huwelijk, hebben mensen moeite om hen te accepteren. Sydney legde uit dat ze al haar vrienden had verloren.

Wat de kinderen van Paul betreft, het was de jongste die er het meeste moeite mee had. "Hij is al een paar jaar boos op ons, maar nu we getrouwd zijn steunt hij ons."

Een bizar verhaal met een gelukkig einde!

Advertisement