"Ik werd een maand na mijn schoonzus zwanger, ze zei me dat ik had moeten wachten"

Janine image
door Janine

20 Augustus 2022

"Ik werd een maand na mijn schoonzus zwanger, ze zei me dat ik had moeten wachten"
Advertisement

Familierelaties zijn, zoals we weten, niet altijd eenvoudig. Vaak ontstaat ​​er namelijk onenigheid en jaloezie die uitmondt in ruzies en discussies, soms zonder einde.

Schoonzussen zijn is niet gemakkelijk. Hoewel er veel gevallen zijn waarin je bijna als zussen wordt, kan het voorkomen dat de twee vrouwen niet met elkaar overweg kunnen.

Het verhaal dat we je gaan vertellen is heel bijzonder. Twee schoonzusjes, ooit vriendinnen, kregen om een ​​werkelijk bizarre reden ruzie. Een van de twee, enthousiast om zwanger te zijn, deelt het goede nieuws aan de familie, maar de andere, toevallig tegelijkertijd zwanger, lijkt het niet goed op te nemen.

Dit is wat er gebeurde.

via Mirror

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Veel zussen of schoonzussen zouden het geweldig vinden om tegelijkertijd het moment van de zwangerschap te kunnen ervaren, dromend dat hun kinderen samen kunnen opgroeien, maar niet de hoofdrolspeelsters van dit verhaal.

Een 28-jarige vrouw vertelde op Reddit dat ze ontdekte dat ze tegelijk met haar schoonzus zwanger was.

De 28-jarige legde uit dat ze haar eerste kind vrij jong kreeg en daarom liever nog even op het tweede wachtte.

Net toen ze hadden besloten hun eerstgeborene een broertje of zusje te geven, nodigde haar schoonzus hen uit om hen het goede nieuws te vertellen: ze verwachtte een baby.

Advertisement
Freepik - Not the actual photo

Freepik - Not the actual photo

De aankondiging schokte de hoofdpersoon die deze zwangerschap als een ietwat overhaaste keuze zag, aangezien de twee elkaar pas een paar maanden kenden en geen plannen hadden om kinderen te krijgen.

"Zij en haar huidige vriend begonnen te proberen kinderen te krijgen en kort daarna lukte het, terwijl wij dat al een tijdje probeerden", aldus de vrouw.

Ondanks de aanvankelijke bezwaren waren zij en haar man blij voor het paar en waren ze nog gelukkiger toen ze de volgende maand zelf zwanger werd.

De reactie van de schoonzus was echter verre van blij: "ze zei dat ik haar de vreugde van haar zwangerschap had kunnen nalaten en het niet nodig was dat ik tegelijkertijd zwanger werd".

De toekomstige moeder vraagt ​​zich, na de harde reactie van haar schoonzus, af of ze niet echt een paar maanden had moeten wachten voordat ze probeerde nog een baby te krijgen.

Wat vind je van het verhaal?

Advertisement