Haar broer en zus vertellen haar dat ze een "echte baan" moet zoeken, maar ze antwoordt door te zeggen dat ze meer verdient dan zij

Janine image
door Janine

13 Augustus 2022

Haar broer en zus vertellen haar dat ze een "echte baan" moet zoeken, maar ze antwoordt door te zeggen dat ze meer verdient dan zij
Advertisement

Er zijn banken die altijd gedeclasseerd worden, bijna afgekeurd, omdat ze verre van de algemene verbeelding zijn van beroepen die als normaal worden beschouwd. Alles wat tegenwoordig het internet, de sociale wereld betreft, of zelfs alle banen die niet achter een computer of een bureau plaatsvinden, wordt als bijna minder belangrijk beschouwd dan een baan bij een bank of in een bedrijf.

De hoofdpersoon van dit verhaal is zich hier terdege van bewust, een oppas van twee kinderen met speciale behoeften die, nadat ze beweerde meer te verdienen dan haar ouders, van haar broer en zus te horen kreeg dat ze een echte baan moest zoeken.

De vrouw legde in een lange post op Reddit het verhaal uit en vroeg gebruikers of ze er goed aan deed om te wijzen op het bedrag van haar inkomsten. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Ik ben de oppas voor twee speciale kinderen - begon de vrouw te vertellen - er is een grote vraag naar babysitters voor kinderen met speciale behoeften omdat maar liefst 3 kinderdagverblijven in mijn provincie zijn gesloten".

De vrouw legt uit dat ze daardoor tot 120 duizend dollar per jaar kan verdienen en woont in het pension van haar familie, zodat ze de kosten voor de huur niet hoeft te dragen.

Haar ouders zijn er echter van overtuigd dat banen in de kinderopvang geen echte banen zijn. Tijdens haar tijd op de universiteit hadden ze geprobeerd haar te overtuigen om van specialisatie te veranderen, door er een te kiezen die “aanvaardbaar” was.

"We hebben een tijdje geen contact gehad toen ik nog op de universiteit zat en pas onlangs spreken we elkaar weer”.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Mijn ouders vroegen onlangs naar mijn baan en mijn opleiding en waren niet blij toen ik zei dat ik een oppas voor speciaal onderwijs ben", zei de vrouw.

Volgens wat de oppas vertelde, maakten de ouders een opmerking over het werk en wezen ze erop dat ze dezelfde taak doet als toen ze nog maar 15 jaar oud was en babysitter was.

"Ze zeiden dat ik altijd blut zou zijn en vervolgens zeiden ze dat ik een echte baan moest zoeken, zoals mijn broer die accountant is of mijn zus die verpleegster is."

Bij deze woorden antwoordde de vrouw dat zij degene was die meer verdiende dan haar broer en zus, dat ze geen huur, auto of andere kosten hoefde te betalen.

Kort daarna belde haar zus haar en maakte haar verwijten, terwijl haar broer haar vertelde dat ze het zich niet had moeten veroorloven.

Nu vraagt ​​de vrouw zich af of ze gelijk had toen ze erop wees dat ze de rijkste van de familie is. Wat denk jij ervan?

Advertisement