Jonge influencer krijgt een gratis nacht in een hotelsuite, maar geeft in ruil daarvoor haar privacy op

Janine image
door Janine

14 Juli 2022

Jonge influencer krijgt een gratis nacht in een hotelsuite, maar geeft in ruil daarvoor haar privacy op
Advertisement

Geld besparen op een reis is essentieel als je wat geld wilt overhouden bij je terugkeer. Vaak zijn vakanties erg duur, tussen rondleidingen, diners in het restaurant en de kosten van het hotel. Kortom, je gaat naar huis verrijkt met een nieuwe ervaring, maar met een duidelijk lichtere portemonnee.

Velen letten goed op de kosten van de reis, maar er zijn mensen die er alles aan zouden doen om iets over te houden. Olympia Anley, een beroemde TikToker, weet het maar al te goed, die om een ​​gratis verblijf in een hotel op Ibiza te krijgen iets heel belangrijks heeft opgegeven: haar privacy.

Laten we eens kijken waar het over gaat.

via TikTok/olympiaanley

Advertisement
Tik Tok screenshot / olympiaanley

Tik Tok screenshot / olympiaanley

Wat zou je opgeven om wat geld te besparen op je vakantie? Een 5-sterrenhotel? Dineren in eent luxe restaurant? Of op je aankopen?

Een vrouw, Olympia Anley, heeft iets heel anders opgegeven. De beroemde TikTok-ster wist een gratis verblijf op Ibizia te krijgen in ruil voor het opgeven van iets wat voor velen onmisbaar is: haar privacy.

Je leest het goed, in een video die is gepubliceerd op het sociale platform dat het web is rondgegaan, met meer dan 11 miljoen views, legde ze uit hoe ze dat deed.

De vrouw verbleef in het Paradiso Ibiza Art Hotel, in de Zero Suite, en stemde ermee in om onder ieders blik te zijn.

In feite, zoals beschreven op de website van het hotel, is de Zero Suite een kamer in het midden van de hal, met glazen wanden, waardoor iedereen je kan zien slapen of iets anders, en in ruil daarvoor krijg je een nacht gratis.

Advertisement
Tik Tok screenshot / olympiaanley

Tik Tok screenshot / olympiaanley

"Dit is een geweldige oplossing als je bereid bent om wat dan ook te doen," zei Olympia.

De vrouw zei dat ze erin geslaagd was om van de ene op de andere dag veel vrienden te maken. Ze omschrijft zichzelf als een sociaal persoon en dat kon ook niet anders, gezien haar merkwaardige vakantiekeuze.

Zodra de video werd gedeeld, kreeg de vrouw kritiek van enkele van haar volgers, vanwege de beslissing om zichzelf onder de ogen van iedereen te plaatsen.

Ongeacht wat de talrijke opmerkingen zeiden, slaagde de vrouw erin een volledig gratis verblijf te hebben, veel vrienden te maken en over zichzelf te doen praten.

Nu je het bestaan ​​van deze merkwaardige oplossing kent, zou je ermee instemmen om bespioneerd te worden om een ​​volledig betaalde nacht in een hotel te hebben?

Advertisement