Man laat hele lichaam tatoeëren en ondergaat tientallen fysieke aanpassingen: “Ik wil een alien worden”

Janine image
door Janine

16 Juli 2022

Man laat hele lichaam tatoeëren en ondergaat tientallen fysieke aanpassingen: “Ik wil een alien worden”
Advertisement

Sinds het begin der tijden heeft de mens zich altijd afgevraagd of er andere levende wezens in het universum waren. De kwestie heeft de mensheid altijd geschokt, die, bang voor het idee van het onbekende, altijd verklaringen heeft gezocht voor paranormale verschijnselen, door ze toe te schrijven aan buitenaardse wezens.

In de loop der jaren zijn er films, tv-series en documentaires geproduceerd, allemaal gericht op het leven, de hypothetische ontwikkeling en aanwezigheid op aarde van deze levende wezens.

Deze voortdurende uitbuiting en communicatie verbonden met hun aanwezigheid onder ons heeft ertoe geleid dat sommige mensen zoveel mogelijk op een van hen willen lijken. Dit is het geval van Anthony Loffredo, een Franse tatoeëerder die heeft besloten zichzelf te transformeren in een zwarte alien. Hij heeft tientallen fysieke veranderingen en ingrepen ondergaan, maar het resultaat is nu echt ongelooflijk.

via Daily Star

Advertisement

Anthony Loffredo is een 33-jarige die een nogal bijzondere keuze heeft gemaakt in zijn leven. Hij besloot in alle opzichten een alien te worden en om dat te doen, zoals hij op zijn Instagram-profiel vertelt, liet hij zichzelf volledig tatoeëren, inclusief de oogbollen en besloot hij onlangs zijn tong in tweeën te snijden en zijn neus te laten verwijderen, om zoveel mogelijk een buitenaards uiterlijk te hebben.

De man, op zoek naar de perfecte manier om een ​​alien te worden, heeft de wereld rondgereisd en ongeveer 8 duizend dollar uitgegeven aan zijn transformaties.

Hij heeft ook meerdere implantaten onder zijn huid geplaatst om zijn uiterlijk te verbeteren.

Advertisement

Hij wordt momenteel gevolgd door meer dan miljoenen volgers op Instagram, fans van zijn extreme reis van lichaamsmodificatie.

De 33-jarige gaat door met zijn plan en heeft aangekondigd de transformatie binnenkort af te ronden. Zijn followers ontvingen het nieuws met enige aarzeling. Velen hebben zich namelijk afgevraagd hoe ver het verlangen van de man kon gaan, zozeer zelfs dat hij veel delen van zijn lichaam opgaf om op een buitenaards wezen te lijken. Ongetwijfeld wekt zijn pad de nieuwsgierigheid van veel fans van de kunst van fysieke aanpassingen en tatoeages, maar hij brengt ook sommigen die geïnteresseerd zijn in zo'n unieke keuze dichterbij.

Zou jij bereid zijn om zoveel ingrepen te doen om eruit te zien als een alien? Heb je de reis van deze Franse tattoo artiest gevolgd?

Advertisement