Moeder verdient £10.000 per maand door online junkfood te eten: "Mijn lichaam wordt op de proef gesteld”

Janine image
door Janine

18 Juli 2022

Moeder verdient £10.000 per maand door online junkfood te eten: "Mijn lichaam wordt op de proef gesteld”
Advertisement

Junkfood eten en ervoor betaald krijgen? Ja, ook al lijkt het ongelooflijk, ook dit soort werk bestaat. Met de ontwikkeling van het web en sociale netwerken ontstonden de meest ondenkbare beroepen, die we ons tot een paar jaar geleden nooit hadden kunnen voorstellen. Maar vandaag bestaat het: een jonge Engelse moeder vertelt dat ze zichzelf voor de webcam vastlegt terwijl ze hamburgers en patat verslindt en wel 10.000 pond per maand verdient.

via Daily Star

Voor velen lijkt het misschien absurd, maar het is pure realiteit: Antonia Graham is 25 jaar en moeder van drie kinderen. Nadat ze op haar TikTok-account over haar baan had verteld, ging ze viraal: de jonge moeder koos namelijk voor een heel bijzonder beroep.

Antonia consumeert fastfood terwijl ze voor de camera van haar computer zit, een baan die haar een zeer hoog inkomen oplevert, gelijk aan 10.000 pond per maand, maar waardoor ze aan de andere kant flink is aangekomen. Graham heeft meer dan 360.000 volgers op TikTok, waar ze rechtstreeks met gebruikers wilde spreken die haar “dik” noemden, bewerend dat ze nogal zwaarlijvig was, en kreeg miljoenen views.

"Ik worstelde tot vorig jaar veel met mijn gewicht, volgde diëten en vastte zelfs vijf dagen in de hoop af te vallen, maar het gebeurde niet!" vertelde ze lachend. "Iemand in de reacties suggereerde dat ik voor de webcam zou kunnen gaan eten om er mijn werk van te maken, dus ben ik er een week later mee begonnen. Sommige mensen vinden het leuk om je te zien eten en dik worden."

Advertisement

Antonia consumeert ongeveer 3.000 calorieën bij elke maaltijd, die soms uit wel drie gigantische pizza's tegelijk bestaat. Hoewel ze het een droombaan noemt, geeft ze toe dat het voor haar lichaamsbouw behoorlijk belastend is.

“Ik heb waarschijnlijk duizenden ponden uitgegeven aan eten om mijn maag voor te bereiden op dit werk. Je moet echt tot het uiterste gaan. Ik geniet echt van wat ik doe, maar het is niet iets dat ik voor altijd wil doen."

Naar alle waarschijnlijkheid zou elke lichaamsbouw, zelfs de meest resistente, zo'n levensstijl niet lang kunnen volhouden. Naast de verdiensten is het belangrijk om je gezondheid te behouden, waar Graham zeker rekening mee zal houden.

Wat vind je van het beroep dat deze moeder heeft gekozen?

Advertisement