Vrouw vertelt vriend dat ze zwanger is, maar weet niet dat hij een operatie heeft ondergaan om geen kinderen te krijgen

Janine image
door Janine

02 Augustus 2022

Vrouw vertelt vriend dat ze zwanger is, maar weet niet dat hij een operatie heeft ondergaan om geen kinderen te krijgen
Advertisement

Het merkwaardige van tegen elkaar liegen is dat dit, onvoorspelbaar, kan leiden tot het ontdekken van de waarheid. Als twee minnen een plus opleveren, is deze wiskundige formule perfect toepasbaar op het absurde verhaal dat we je gaan vertellen. Een stel handelde achter elkaars rug om en maakte keuzes die ze niet met hun partner deelden, maar een plotselinge onthulling veranderde wat een gelukkige gebeurtenis had moeten zijn in het einde van de relatie. De man vertelde dit verhaal op sociale media, de eerste die begreep dat de leugens van beide kanten kwamen.

via Noticieros Televisiva

Advertisement
blancoblake1/TikTok

blancoblake1/TikTok

De hoofdrolspeler van dit bizarre feit is de 27-jarige Mexicaan David Blanco, die heeft besloten het met de gebruikers te delen via een video die op zijn zeer populaire Tik Tok-account is geplaatst. Wat is er met de jonge man en zijn partner gebeurd?

David legde uit dat hij had besloten een operatie te ondergaan waardoor hij geen kinderen kon verwekken, maar zonder dit aan zijn vriendin door te geven. Het besef geen vader te willen worden was ontstaan ​​na een specifieke episode: eerder had de vrouw hem verteld dat ze zwanger was, maar toen bleek uit bloedonderzoek dat het een “hysterische zwangerschap" was. Hij besefte echter plotseling dat hij geen kinderen wilde en koos ervoor om een ​​operatie te ondergaan, maar hield dit geheim. Een beslissing die leidde tot een volgende onaangename ontdekking.

Zijn inmiddels ex-vriendin zou hem namelijk een paar maanden later hebben laten weten dat ze weer zwanger was. Jammer dat ze niet wist van Blanco's onvermogen om vader te worden. Destijds dacht David dat het weer een fout was, maar dat was het niet: de zwangerschapstest was deze keer echt positief.

Advertisement
blancoblake1/TikTok

blancoblake1/TikTok

Maar daar houden de nare verrassingen niet op: bij het horen van het nieuws vatte de man dit niet goed op en deed hij alsof hij de naam van de echte vader kende. Ze weigerde het hem te bekennen, maar uiteindelijk kwam de waarheid aan het licht. De vrouw had hem bedrogen met zijn beste vriend sinds de lagere school.

Op dat moment besloot David te verhuizen om weg te komen van wat er was gebeurd en vooral van zijn ex.

Ze hadden een zeer serieuze relatie, legt de man uit, zozeer zelfs dat ze hun respectievelijke families hebben ontmoet. Ze waren al samen sinds het lyceum en waren van plan om te gaan samenwonen.

De episode, zegt de man, dateert van enkele jaren geleden, maar ze zou hem nog steeds zoeken: "Ze neemt sowieso elk jaar contact met me op, ze vertelt me ​​​​dat als ik wil, haar twee kinderen van mij kunnen zijn (omdat ze er ondertussen twee heeft gehad) en ik zeg haar dat ze me moet laten gaan, maar ik heb sinds die dag geen partner meer gehad, want elke keer als ik met iemand uitga, vindt ze een manier om het te verpesten.”

De reactie van gebruikers deelden zijn verhaal totdat het viraal ging. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement