x
Eten in een restaurant: 11 mensen vertellen…
Waarom blazen we de kaarsjes uit op de taart? De oorsprong van de traditie verbonden aan de verjaardag

Eten in een restaurant: 11 mensen vertellen over het meest irritante gedrag van klanten en personeel

22 Februari 2022 • Door Janine
1.110
Advertisement

Waarom gaan we in restaurants eten? De redenen zijn de meest uiteenlopende: het vieren van een belangrijke gelegenheid, het delen van een maaltijd met een speciaal iemand, geen zin om te koken, de wens om een ​​gerecht te eten dat thuis moeilijk te bereiden is... Kortom, af en toe gaan lunchen of dineren is een waar genoegen waar als zodanig in elk opzichten aan moet worden voldoen: van de aankomst tot het moment van het betalen van de rekening - vooral als die erg hoog is - verwacht je een sfeer en een onberispelijke service. Toch is dit niet altijd het geval: het kan gebeuren dat je met een zekere onvrede naar huis gaat, omdat iets de ervaring verstoord heeft.

Een gebruiker stelde de merkwaardige vraag op het sociale platform "AskReddit": "Van welk irritant gedrag in het restaurant word je echt boos?"

via: Reddit

1. Kletsende mensen

"Voor mij zijn de. meest irritante mensen degenen die veel praten” antwoordt de gebruiker RedXRulez.

2. Opdringerige obers

foto: Pxhere

"Elke ober of serveerster die me vraagt ​​of mijn maaltijd smaakt terwijl ik mijn mond vol heb”, merkt een andere gebruiker op.

Advertisement

3. Stellen die ruzie maken

foto: Pixabay

“Stellen die ruzie maken in het bijzijn van hun kinderen en alle anderen. Kunnen ze niet naar een therapeut gaan?”

4. Veeleisende klanten

foto: Pixabay

"Mensen vragen om veel veranderingen en vervangingen van een gerecht. Mag je geen pinda's eten? Vraag dan niet om kipsaté” is de observatie van 700 fps.

"Er zijn mensen die er genoegen in scheppen om het anderen moeilijk te maken. Ik zag hetzelfde, in een restaurant vroeg een man of ze pindasaus konden maken zonder pinda's", zegt something4222.

5. Mensen met hun telefoon

foto: Pixabay

"Mensen die spelen op hun mobiele telefoon in plaats van te praten met de persoon met wie ze eten. Leg die telefoon weg!" is de verontwaardigde opmerking van RecipeForIceCubes.

Advertisement

6. Warmte en drukte

"Ik haat het als ze je in drukke situaties plaatsen en beseft dat iemand de airconditioning heeft uitgezet. Je kunt nadenken over de onrechtvaardigheid van de situatie en het universum in het algemeen, maar deze gedachten lossen niets op… Je kunt er niets aan doen. Daarom voel je je extreem ongemakkelijk, de lucht om je heen begint warm te worden en je huid begint een alarmerende rode kleur aan te nemen”. Oneiricl maakte zijn afkeer van drukke restaurants duidelijk!

7. Fooien - vanuit het oogpunt van de obers

"De meeste mensen klagen over gasten, maar ik heb last van het gedrag van het personeel. Ik heb 5 jaar geserveerd en ik haat het als collega's klagen over klanten aan een tafel en dan verbaasd zijn dat ze geen fooi van hen hebben gekregen. Misschien waren ze te druk met klagen om voor hun gasten te zorgen”, zegt tiffasenko.

Advertisement

8. Mensen die hun neus snuiten

foto: Pixabay

CosmicPube kan niet tegen "mensen die hun neus snuiten aan tafel".

9. Glazen die weg worden gehaald

foto: Pixabay

De situatie die Goldfishwilly het meest stoort is "Als de obers mijn glas weghalen om het te vullen. Breng me een ander glas of vul het met een karaf! Wat als ik in de tussentijd iets wil wegspoelen!?”

Advertisement

10. Geen Coca-Cola

foto: Pixabay

"Als ze alleen Pepsi hebben!" is klacht nummer één van een gebruiker.

11. Het geluid van telefoons

foto: Pixabay

"Vervelende meldingen van telefoons die onophoudelijk rinkelen", besluit RecipeforIceCubes.

foto: Pixabay

Wat stoort jou het meest als je in een restaurant bent? Vertel het ons in de reacties!

Tags: WTFNieuwsgierigEten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt