Hij plaatst een video waarin hij zijn vijf kinderen aan de lijn houdt, gebruikers bekritiseren hem: "Het zijn geen honden!"

Janine image
door Janine

07 Augustus 2022

Hij plaatst een video waarin hij zijn vijf kinderen aan de lijn houdt, gebruikers bekritiseren hem: "Het zijn geen honden!"
Advertisement

Met het gebruik van sociale media komt het steeds vaker voor dat ouders momenten plaatsen die met hun kinderen worden gedeeld, variërend van de liefste en meest tedere tot de grappigste waar gebruikers om moeten lachen. Deze laatste kan in sommige gevallen een video of een afbeelding zijn die met ironie is gepubliceerd, maar als ongepaste inhoud beoordelen, wat aanleiding geeft tot een reeks uiteenlopende, maar voor het grootste deel unanieme overwegingen. Zo ging het met de clip die werd gedeeld door een Amerikaanse vader, waarin de man zijn vijfling aan de lijn houdt en zich de woede van volgers op de hals haalde.

via New York Post

Advertisement
driskell_quints_dad/Instagram

driskell_quints_dad/Instagram

Jordan Driskell, een 31-jarige vader die in Kentucky woont, had zich zeker niet de regen van kritiek kunnen voorstellen die hij zou krijgen bij het delen van een video die vanuit zijn oogpunt waarschijnlijk alleen maar leuk was. Van dezelfde mening waren echter niet de gebruikers die commentaar op hem gaven en hem ervan beschuldigden zijn kinderen als dieren te behandelen. Anderen zeiden echter dat ze voorstander waren van zijn systeem, het met hem eens waren en het steunden.

Iemand schreef: “Het zijn geen honden. Wat dacht je ervan om ze te leren wat ze moeten doen? "Terwijl een andere gebruiker op volledig tegenovergestelde toon zei: "Ik steun je 100%. Ik gebruikte een riem met mijn twee kinderen. Je doet wat je kunt om je kinderen te beschermen."

Advertisement
driskell_quints_dad/Instagram

driskell_quints_dad/Instagram

Het lijkt erop dat de tweede gebruiker de wil van de jonge vader heeft geraden, die in de video laat zien dat hij van plan is te gaan wandelen met zijn vijf kinderen, een vijfling, met de merkwaardige riem aan zijn rug vastgemaakt. Het bijschrift luidt: "Als mensen me veroordelen omdat ik riemen voor de kinderen gebruik... probeer dan eens een paar kilometer in mijn schoenen te lopen."

Driskell legde uit dat hij en zijn vrouw deze keuze hebben gemaakt uit gemoedsrust, om samen dingen te kunnen doen zoals elk gezin, maar zonder de angst dat de kinderen, nog klein, weg zouden kunnen lopen. Een manier dus om ze onder controle te houden, zonder de dagjes uit te vermoeien met continue en nutteloze bezorgdheden.

"De kinderen zijn zo nieuwsgierig," zei hij, "ze willen ontsnappen en ontdekken. Voor onze gemoedsrust en balans gebruiken we de riem. Het stelt ons ook in staat om de deur uit te gaan en leuke dingen te doen met het gezin terwijl we ontspannen Bovendien willen ze lopen als we naar plaatsen gaan waar het druk is: een riem geeft ze de mogelijkheid om het te doen en wij houden de controle. Ze vinden het geweldig."

Wat vind je van de keuze van deze vader?

Advertisement