Hij is 93 en zij is 88: ze zijn getrouwd nadat ze elkaar leerden kennen op een datingsite

Janine image
door Janine

23 Augustus 2022

Hij is 93 en zij is 88: ze zijn getrouwd nadat ze elkaar leerden kennen op een datingsite
Advertisement

Een gezegde luidt: "Liefde kent geen leeftijd", Robert Marshall en Anne Cooper-Menguy weten het maar al te goed. De twee, hij 93, en zij 88, hadden besloten de hoop op het vinden van hun zielsverwant nooit op te geven, en sociale media zijn hen te hulp gekomen. Heel vaak kan internet een obstakel zijn voor ouderen. Dit stel daarentegen slaagde er dankzij een datingsite in om elkaar te leren kennen en verliefd te worden, tot het punt om te besluiten de sprong te wagen en te trouwen.

Dit is het verhaal van twee individuen die, ongeacht hun leeftijd, wisten hoe ze weer in het spel konden komen, maar vooral die de moed hadden om verliefd te worden.

via People

Advertisement

Als je op een bepaalde leeftijd alleen overblijft, heb je de behoefte om iemand aan je zijde te hebben. Precies om deze reden besloot Robert zich aan te melden op een datingsite. Hij observeerde talloze profielen en voerde zo'n honderd telefoongesprekken voordat hij de foto van Anne tegenkwam. Zodra hij haar zag, was de man sprakeloos en voelde hij meteen de wens om contact met haar op te nemen. "Vanaf het eerste moment dat ik haar zag - zegt Robert - wist ik dat zij de vrouw was met wie ik mijn leven zou delen".

Het duurde wat langer voordat Anne verliefd werd op Robert, maar na verloop van tijd besefte ze dat ze van hem hield. Wat haar het meest trof, was zijn vriendelijkheid gecombineerd met grote standvastigheid. Hun eerste ontmoeting vond plaats in een Frans restaurant en sindsdien zijn ze nooit meer uit elkaar gegaan. Eerst de cruise naar het Caribisch gebied en bij hun terugkeer besloten ze samen te gaan wonen in Robert's huis in New York. Ze is binnenhuisarchitect en besteedde haar tijd aan het inrichten van het appartement terwijl hij jazznummers aan haar opdroeg.

Ondanks het samenwonen kozen ze er zo snel mogelijk voor om niet langer te wachten en te trouwen. Tijdens de uitwisseling van de geloften beloofden ze niet alleen voor elkaar te zorgen, maar verklaarden ze voor de grap ook elkaars kleine "gebreken" te accepteren.

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Trouwen was voor hen een eenvoudige keuze, maar tegelijkertijd ook moedig, want dat betekent in ieder geval dat je weer in het spel komt.

Wat vind je van de keuze van Robert en Anne?

Advertisement