"Mensen zeggen dat mijn man te knap voor me is, maar hij houdt echt van me"

Janine image
door Janine

11 December 2022

"Mensen zeggen dat mijn man te knap voor me is, maar hij houdt echt van me"
Advertisement

Het is een wijdverspreide overtuiging dat knappe mensen alleen daten met mensen van gelijke schoonheid, net als goed getrainde mensen en mensen in vorm zouden moeten daten met mensen die even actief en sportief zijn. We weten echter al sinds het begin der tijden dat liefde verder kijkt dan de schijn en dat het vaak de meest onwaarschijnlijke persoon is die erin slaagt om door ons hart te breken en ons voor zich te winnen: hoeveel paren die misschien niet bij elkaar passen, hebben in plaats daarvan een gezond en duurzaam huwelijk? En hoevelen, die op papier perfect voor elkaar leken, duurden in plaats daarvan maar een paar maanden?

Het verhaal van dit jonge stel biedt ons een verdere demonstratie van hoe liefde verder weet te kijken, terwijl anderen niets anders doen dan ongewenste en ongevraagde oordelen uiten.

via NY Post

Advertisement

Regina Miyares, 28 jaar, en haar man Josh, 24 jaar, wonen in Boston, Massachusetts en hebben vaak te maken met het oordeel van mensen dat de man er te goed uitziet in vergelijking met zijn vrouw. De twee jonge mensen trouwden in 2019 en zijn sindsdien begonnen met het documenteren op sociale media van hun huwelijk en hun zoektocht naar een zwangerschap, waarbij ze ook ongewenste reacties van gebruikers kregen. "Er zijn mensen geweest die tegen me zeiden: 'Oh wow, het verbaast me dat jullie samen zijn omdat Josh zo actief en in vorm is', zegt Gina, die op dezelfde manier heeft gereageerd als degenen die denken haar relatie niet echt is en vond de steun van verschillende mensen die dicht bij haar stonden, waaronder de directeur van haar school die zei: "ze weten niet hoe het is om onvoorwaardelijke liefde te voelen".

Gina en Josh ontmoetten elkaar als collega's in 2017 en, na een periode van vriendschap, begonnen ze te daten in 2018. Hun liefde bloeide op en de twee zijn gelukkig in hun huwelijk.

Advertisement

Josh is erg boos op de oppervlakkigheid van gebruikers. "Het is triest om te zien dat mensen deze dingen over mijn prachtige vrouw zeggen", zei hij, terwijl hij uitlegde dat het hem stoort dat iemand onnodig negatieve opmerkingen maakt over Regina's uiterlijk. Niets lijkt hun liefde echter in de weg te staan: de twee jonge mensen verklaren erg verliefd en gelukkig samen te zijn.

We zouden moeten leren om met liefdevollere ogen naar de wereld om ons heen te kijken en het oordeel buiten beschouwing te laten, vind je ook niet?

Advertisement