"Ik ben 60 jaar, maar mensen denken dat ik de tweelingzus van mijn dochter ben"

Janine image
door Janine

07 December 2022

"Ik ben 60 jaar, maar mensen denken dat ik de tweelingzus van mijn dochter ben"
Advertisement

Een van de wensen van iedereen is om altijd jong te blijven, een gezicht te hebben dat de leeftijd maskeert en je er veel jonger uit laat zien dan je in werkelijkheid bent. Velen zijn opgegroeid in de hoop het verhaal van Dorian Gray na te bootsen, de mythische figuur beschreven door Oscar Wilde in zijn “Het portret van Dorian Gray", waarin de jonge hoofdrolspeler eeuwenlang kon leven zonder dat er een rimpel op zijn gezicht verscheen, omdat het portret in zijn plaats verouderde.

Dit lijkt precies wat er is gebeurd met deze vrouw, die 60 jaar oud is en wordt aangezien voor de tweelingzus van haar dochter. Om deze reden wilde ze haar geheim prijsgeven.

via cherhubsher/TikTok

Advertisement
cherhubsher/TikTok

cherhubsher/TikTok

Dawn Hubsher is een 60-jarige vrouw die in Florida woont, maar het meest interessante aspect van haar leven is dat ze voortdurend wordt aangezien voor de (30-jarige) tweelingzus van haar dochter Cher Hubsher in plaats van haar moeder. De twee delen op het TikTok-profiel cherhubsher elke dag grappige filmpjes, waarin ze samen kleding passen of nieuwe make-up uitproberen.

Als je de twee vrouwen van dichtbij ziet, zien ze er echt uit als zussen, zodanig dat gebruikers elke keer verbaasd zijn als ze ontdekken dat ze moeder en dochter zijn. Er zijn dan ook talloze opmerkingen waarin ze haar vragen hoe het kan dat ze er zo jong uitziet. "Moeder? Ze lijkt op je tweelingzus", "wat is je geheim dat je geen rimpels hebt op je 60e?", "Ik hoop dat ik er hetzelfde uitzie als jij op je 60e" of, nogmaals, "kun je je moeder vragen of ze me wil laten weten waar de bron van de jeugd is? Ik weet dat je hem hebt gevonden”.

Advertisement
cherhubsher/TikTok

cherhubsher/TikTok

De vele vragen van gebruikers brachten Dawn ertoe het geheim van haar jeugd te onthullen en legden uit hoe ze haar gezicht als dat van een dertigjarige weet te behouden. Het fundamentele aspect is om altijd rustig en kalm te blijven, je moet je zo min mogelijk druk maken, zodat je gezicht ook altijd ontspannen is. "Het is ook heel belangrijk om een ​​uitgebalanceerd dieet te volgen, ik heb voor een vegetarisch dieet gekozen. Verder moet je veel water drinken en je huid beschermen tegen de zonnestralen. Je moet vooral altijd actief zijn en trainen. Ik doe bijvoorbeeld veel aan sport".

Welke voorzorgsmaatregelen neem jij om in vorm te blijven en er jonger uit te zien?

Advertisement