Ze gaat naar een tweedehands kledingwinkel en vindt de perfecte trouwjurk: ze koopt hem voor slechts €25

Janine image
door Janine

15 Augustus 2022

Ze gaat naar een tweedehands kledingwinkel en vindt de perfecte trouwjurk: ze koopt hem voor slechts €25
Advertisement

De meeste vrouwen fantaseren al van kinds af aan over hun huwelijk. Ze stellen zich voor dat ze met een prachtige witte jurk naar hun partner bij het altaar lopen. Het vinden van de jurk van je dromen is echter niet makkelijk. Na er vele gepast te hebben, kun je misschien het perfecte model vinden, degene die perfect past. Maar op dit punt is er nog een ander obstakel dat moet worden overwonnen, namelijk de prijs.

Trouwjurken zijn namelijk heel duur, en juist om deze reden worden veel vrouwen te vaak gedwongen hun wensen bij te stellen en genoegen te nemen met zomaar een jurk. Gelukkig is dit alles Jules niet overkomen, want het lot wilde haar de jurk van haar dromen geven. Ze had niet alleen een model gevonden dat zich perfect aan haar vorm aanpaste, ze betaalde er ook heel weinig voor: slechts 25 euro.

via TikTok

Advertisement
user6391846291/TikTok

user6391846291/TikTok

Het verhaal werd verteld door de hoofdpersoon, via een video gepubliceerd op TikTok. Nadat ze vertelde dat ze blij was met de aankoop, liet ze foto's zien van het passen van de jurk. Jules had nooit verwacht de perfecte jurk te vinden in een kringloopwinkel. Het was liefde op het eerste gezicht, ze wist dat ze door het te dragen de droom van toen ze een kind was zou vervullen: voor één dag een prinses zijn. Een wit lijfje met parels in ivoortinten en borduursels die uitlopen tot de sleep. Wat echter nog verrassender is, is de prijs. Deze jurk kostte haar maar 25 euro.

Advertisement
user6391846291/TikTok

user6391846291/TikTok

Het meisje pronkt glimlachend met de jurk van haar dromen op sociale netwerken. Misschien aarzelde ze toen ze de winkel binnenkwam, ze had er nooit aan gedacht om met het perfecte model de winkel weer uit te gaan. Ook de gebruikers waren blij voor haar, die haar niet alleen feliciteerden met het koopje, maar haar ook talloze complimenten gaven: "Je bent prachtig” en "hij is voor jou gemaakt".

Het vinden van een trouwjurk in een kringloopwinkel is op zich al moeilijk, maar het is nog moeilijker om er een te vinden die perfect past. Het verhaal van dit meisje laat zien dat het niet nodig is om absurde bedragen uit te geven om de juiste jurk te vinden.

Die van Jules was een echte buitenkans.

Advertisement