“Een loopstoeltje is te duur”: deze ingenieuze vader besluit er zelf een te maken voor zijn kleine meisje

Janine image
door Janine

17 September 2022

“Een loopstoeltje is te duur”: deze ingenieuze vader besluit er zelf een te maken voor zijn kleine meisje
Advertisement

Een ouder zou alles doen voor zijn kinderen, zelfs zijn uiterste best om te maken wat zijn portemonnee niet toelaat om te kopen. Als kind doorloop je verschillende fasen voordat je gaat lopen, van kruipen tot opstaan ​​tot discrete afstanden lopen. Voordat een kind echter goed en wel kan lopen, verplaatst het zich op een onzekere manier. Om te voorkomen dat, wanneer het de eerste stappen zet, het kind valt, bestaan er loopstoeltjes. Het is hun taak om kinderen te helpen zich zeker te voelen. Degenen die je in de winkel vindt, zijn echter vaak duur.

Deze vader weet dat goed, die ervoor heeft gekozen om zelf een loopstoeltje voor zijn dochter te maken. De structuur is gemaakt door enkele PVC-buizen aan elkaar te verbinden, om het vervolgens te verplaatsen en over de vloer te schuiven, gebruikte hij 4 lege melkverpakkingen.

via Upsocl

Advertisement
Marylafaria/TikTok

Marylafaria/TikTok

Uiteraard geen gloednieuw product, maar zijn dochter vond het geweldig vanaf het moment dat ze het zag. Het kleine meisje kon niet wachten om het uit te proberen. Na het kort te hebben bekeken, begon ze er meteen mee te spelen en ervaarde ze het plezier om snel te kunnen lopen, zonder bang te zijn om te vallen.

De man vond het aanvankelijk jammer omdat hij het nieuwste model niet kon kopen, maar toen hij zag dat zijn dochter blij was om een ​​door hem gebouwd loopstoeltje te gebruiken, vulde zijn hart zich met geluk en voldoening. Mary, zijn vrouw, wilde dan ook het geluk van haar kleine meisje vereeuwigen die de creatie van haar vader gebruikte via een video, die vervolgens op haar sociale netwerken werd gepubliceerd. Dankzij dit gebaar zal de kleine Ana (de naam van het meisje) veel sneller kunnen leren lopen.

Advertisement
Marylafaria/TikTok

Marylafaria/TikTok

Deze vader vond een ingenieuze manier om het probleem te omzeilen en obstakels te overwinnen, en koos ervoor zijn mouwen op te stropen door dit loopstoeltje voor zijn dochter te maken. Onder de video die zijn vrouw plaatste, was er geen gebrek aan opmerkingen van gebruikers, die het een mooi gebaar vonden, omdat het de taak van een ouder is om, naar zijn beste vermogen, het welzijn van zijn kinderen te beschermen: "deze video legt alles uit wat je voor je gezin doet" en ook "veel praktischer dan die je in de winkels vindt”.

Heb je ooit een soortgelijk gebaar gemaakt voor je dierbaren?

Advertisement