Ze wil 10 kinderen hebben met verschillende vaders en uit verschillende delen van de wereld: “Nog 3 te gaan”

Janine image
door Janine

04 September 2022

Ze wil 10 kinderen hebben met verschillende vaders en uit verschillende delen van de wereld: “Nog 3 te gaan”
Advertisement

Ieder van ons heeft een doel om na te streven, als we eenmaal “volwassen”: er zijn mensen die dromen van een bepaalde baan, mensen die de wereld rond willen reizen, mensen die een boek willen schrijven, mensen die willen trouwen en een groot gezin stichten, en degenen die in plaats daarvan de wens koesteren om een ​​supermoeder te worden met veel kinderen van verschillende nationaliteiten, zoals de vrouw van Nigeriaanse afkomst die op sociale media over haar ambitie sprak, die haar wens al ruimschoots heeft gerealiseerd. Helemaal tevreden is ze echter nog niet, zo liet ze weten in een video die viraal ging.

via Yabaleft

Advertisement
H Po/Youtube screenshot

H Po/Youtube screenshot

De hoofdpersoon van dit verhaal heeft nieuwsgierigheid en ophef gewekt nadat ze, via haar sociale kanalen, haar ambitieuze levensproject had aangekondigd: een bepaald aantal kinderen krijgen, dat zij als het perfecte aantal voor haar beschouwt, maar onder een bepaalde voorwaarde, die ze besloot uit te leggen.

De jonge vrouw is pas 36 jaar oud, maar ze is al moeder van 7 kinderen en wil er 10 hebben. Niet alleen dat: haar kinderen, legde ze uit, behoren uit eigen wil tot verschillende nationaliteiten, aangezien de keuze van haar partners rigoreus valt op verschillende afkomsten. Haar met trots uitgedrukte wil is dan ook duidelijk: ze wil voor elk van haar kinderen een andere vader en zorgt er in feite voor dat elk van hen uit een ander land komt. Op deze manier zal ze in staat zijn om kinderen uit meerdere delen van de wereld te hebben.

Advertisement
H Po/Youtube screenshot

H Po/Youtube screenshot

Een verlangen dat misschien bizar lijkt en dat nog niet volledig is gerealiseerd: in feite zijn er nog 3 zwangerschappen te gaan en dus moeten er nog 3 potentiële vaders uit onontdekte landen worden gevonden. De eerstgeborene werd geboren toen de vrouw nog maar 14 jaar was en is nu volwassen, aangezien hij 22 is.

De multi-moeder wilde geen antwoord geven op vragen van de gebruikers, die haar vroegen of haar kinderen contact hadden met hun vaders of dat ze permanent toegewijd was aan één man, wat nog meer nieuwsgierigheid opwekte naar haar verhaal omringd door mysterie. Waar komt deze specifieke ambitie vandaan? Heeft ze haar keuze gedeeld met de verschillende vaders van de kinderen? We weten het niet, maar één ding is zeker: de vrouw is niet van plan te stoppen, totdat ze voor de tiende keer moeder wordt.

We wensen haar succes met haar zoektocht!

Advertisement