Ze beseft niet dat ze zwanger is en ziet de weeën aan voor constipatie: ze bevalt in de badkamer

Janine image
door Janine

06 April 2023

Ze beseft niet dat ze zwanger is en ziet de weeën aan voor constipatie: ze bevalt in de badkamer
Advertisement

Het lijkt ongelooflijk, maar sommige vrouwen beseffen pas dat ze zwanger zijn als het tijd is om te bevallen: de cyclus komt regelmatig, de buik groeit niet merkbaar, de zwangerschapstesten zijn negatief en alles lijkt normaal te verlopen. Maar als de tijd om is, komt het moment van de bevalling, volkomen onverwacht: een ware schok voor nieuwe moeders, niet op de hoogte van de baby die onderweg is. Dit overkwam een ​​vrouw uit Georgia die thuis in de badkamer beviel van haar baby.

via New York Post

Advertisement

Marla McEntire, 34 jaar, kon niet geloven wat er met haar gebeurde. Ze wist niet dat ze zwanger was en droeg haar baby 40 weken zonder het te weten.

Ze was maar één keer niet ongesteld geweest, en had een negatieve zwangerschapstest. In de volgende maanden was het weer regelmatig, waardoor ze geen vermoeden had van een zwangerschap. Toen de pijn kwam, dacht ze dat het kolieken waren, dus ging ze naar het toilet, waar ze tot haar enorme - op zijn zachtst gezegd - verrassing beviel van de baby. "Ik keek naar beneden en het was daar, met water tot aan de oren."

Zo verwelkomde ze geheel onverwacht Atlas Cohen, een jongetje van 45 centimeter lang en 2,2 kilo zwaar. Marla heeft besloten het ongelooflijke verhaal via haar sociale media te vertellen en te delen met haar volgers: "Ik ben nooit bang geweest voor een zwangerschap. Ik ben afgelopen mei zwanger geworden en ik heb me nooit laten onderzoeken, mijn buik was zacht, de navel kwam niet tevoorschijn, geen ochtendmisselijkheid, ik voelde nooit een schop. Niets", legde ze uit. "Rond januari kreeg ik wat pijn bij mijn heup en maagproblemen, dus ging ik naar een chiropractor en een dokter, maar niemand merkte dat er een baby in mijn buik zat."

Advertisement

Verwijzend naar het moment van de bevalling zei ze: "Die nacht dacht ik dat ik last had van constipatie. Ik stuurde mijn vader naar de winkel om wat laxeermiddelen voor me te halen en ik ging ongeveer vijf keer naar het toilet. De vijfde keer kwam Atlas. Ik keek naar beneden en daar was hij, met het water tot aan zijn oren, tot onder zijn kin, hij keek me aan en hij leek tegen me te zeggen: “Ga je me hier weghalen, mamma?”

Op dat moment schreeuwde de vrouw om haar vader, Kevin, te waarschuwen, die haar hielp de baby uit het toilet te trekken. Vervolgens belde de man hulpverleners om erachter te komen wat hij moest doen: "Ze zeiden hem de navelstreng los te maken, maar hij wist niet hoe hij dat moest doen, dus nam hij een clip om zakken chips gesloten te houden en knipte het door, terwijl we wachtten tot de ambulance arriveerde. We wonen in de middle of nowhere, dus het duurde ongeveer twintig minuten."

Ondertussen probeerden vader en dochter kalm te blijven, begrijpelijk verbijsterd: "Er was zoveel te verwerken..." Marla en Atlas werden vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor de nodige onderzoeken en beiden bleken kerngezond te zijn. "Er zijn nog steeds wat problemen betreft het vaderschap van de man met wie ik te maken heb", zei de nieuwe moeder, die haar familie en vrienden erg dankbaar is dat ze haar alles hebben gegeven wat ze nodig had voor de kleine in een recordtijd. Haar zus, Lacey, wijdde een lange post aan de nieuwkomer en verklaarde dat ze enthousiast en al verliefd op hem was.

Hoe zou jij hebben gereageerd in haar plaats of dat van Kevin?

Advertisement