Miljonair besluit zijn rijkdom voor de hele familie te verbergen

Janine image
door Janine

04 Mei 2023

Miljonair besluit zijn rijkdom voor de hele familie te verbergen
Advertisement

Een van de moeilijkste passages in het leven doet zich voor wanneer je stopt met studeren en je de werkwereld moet betreden. Ieders wens is om een ​​baan te krijgen die aansluit bij zijn studie, maar die hem bovenal zelfstandig kan maken en zich kan losmaken van het gezin. Iedereen hoopt dat zijn baan een belangrijk inkomen kan opleveren, maar je moet ook opletten met wat voor soort mensen je je omringt. Individuen benaderen vaak de welgestelden om er misbruik van te maken, door om economische gunsten te vragen.

Dit is precies wat er gebeurde met de hoofdrolspeler van het verhaal, dat we gaan vertellen, die nadat hij erin geslaagd was miljonair te worden, gedwongen werd zijn rijkdom te verbergen omdat zijn familie hem voortdurend om financiële steun vroeg. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Independent

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De hoofdrolspeler van het verhaal heeft besloten zijn verhaal te vertellen via een post op Reddit, vooral om uit te leggen waarom hij gedwongen was zijn rijkdom voor zijn familie te verbergen. Om te kunnen studeren moest de man verhuizen naar een ander land, en na zijn afstuderen vond hij direct een baan. Toen hij het zijn familie vertelde, werd hem als eerste gevraagd hoeveel hij verdiende. In de staat waar hij woonde, was het een ondergemiddeld salaris, maar voor het land van zijn ouders was het een zeer hoog loon. Om deze reden moest hij elke keer dat zijn familie hem bezocht, niet alleen hun reis betalen, maar ook hun accommodatie. Ze leken misbruik van hem te willen maken.

"Elke keer dat ze me kwamen opzoeken, moest ik aanzienlijk bezuinigen op mijn uitgaven om te overleven. Wanneer ik hen bezocht, verwachtten ze dat ik ze heel veel cadeautjes mee zou brengen en elke keer dat we uitgingen zou betalen. Dus langzaamaan stopte ik met bellen en het sturen van berichten, in feite stopte ik met het updaten van mijn leven. Terwijl ik aan het werk was, probeerde ik mijn eigen bedrijf te starten, wat na verloop van tijd zijn vruchten afwierp, zozeer zelfs dat ik miljonair werd. Om deze reden heb ik ontslag genomen. Gedurende deze tijd vertelde ik mijn familieleden alleen dat ik mijn baan kwijt was en worstelde om in mijn levensonderhoud te voorzien. Ze stopten meteen met contact met mij op te nemen. Nu, ondanks dat ik rijk ben, heb ik mijn familie verteld dat ik een baan heb waarvan ik nauwelijks kan leven. Als ik ze ga bezoeken, betalen ze mijn vlucht."

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Als familieleden hem daarentegen bezoeken, huurt hij een huis om zijn vermogen geheim te houden, en doet hij alsof hij daar woont. "Ik heb altijd twee koffers met oude kleren en drie dozen klaarstaan, dus als ze me vertellen dat ze komen, zeg ik tegen mijn assistent dat hij een appartement moet zoeken en mijn oude spullen erheen moet brengen. Ik zeg dan tegen mijn familie dat ik ben verhuisd omdat het goedkoper was. Tot nu toe hebben ze nooit iets vermoed".

Wat vind jij? Denk je dat hij er goed aan doet om zijn vermogen voor familieleden te verbergen?

Advertisement