Hij spaart $360 voor het cadeau van zijn vriendin, maar haalt er een dollar af elke keer dat ze tegen hem schreeuwt: "Er zijn er nog 40 over.”

Janine image
door Janine

12 September 2022

Hij spaart $360 voor het cadeau van zijn vriendin, maar haalt er een dollar af elke keer dat ze tegen hem schreeuwt: "Er zijn er nog 40 over.”
Advertisement

In elk paar zijn er ups en downs: ruzie maken is normaal, geschenken geven bij speciale gelegenheden of misschien om iets goed te maken, ook. Iedereen gaat met zijn relatie om zoals het hem goeddunkt en voor een jonge Californiër lijkt het systeem dat samen met zijn partner is bedacht de ideale: de jongen spaart constant, legt wat geld opzij om iets voor zijn vriendin te kunnen kopen, maar elke keer dat ze boos op hem is haalt hij een dollar af van het opgebouwde bedrag. Een leuke en alternatieve manier om de voortgang van de relatie te evalueren, en het resultaat die hij op sociale netwerken deelde, amuseerde het hele web, zelfs als er wat kritiek en tegenstrijdige meningen waren.

via The Sun

Advertisement
iisaacramirezz/Instagram

iisaacramirezz/Instagram

Isaac Ramirez zei dat hij een aardig bedrag had verzameld om een ​​cadeau voor Valentijnsdag te kunnen kopen voor zijn vriendin, Carolina Fernandez, ter waarde van 360 dollar. Maar voor elke keer dat ze tegen hem schreeuwde, trok hij een dollar af van het totale bedrag. Uiteindelijk was er nog maar $40 over om iets te kopen. In totaal heeft het meisje dus 320 keer geschreeuwd tegen Isaac.

De jonge man deelde dit grappige feit op zijn account en kreeg veel verschillende opmerkingen. Sommigen kozen zijn kant en bekritiseerden Carolina omdat ze zo gemakkelijk boos op hem werd, anderen zeiden in plaats daarvan dat ze aan de kant van zijn vriendin stonden, die goede redenen moet hebben gehad om zo heftig te reageren. Sommigen zijn zelfs zo ver gegaan dat ze een breuk suggereren, omdat ze wel erg vaak ruzie hebben.

Advertisement

Volgens Isaac is zijn systeem in ieder geval geniaal. In de clip, waar hij een envelop laat zien met de tekst "Valentijnsdag 2022", legt hij uit: "Het jaar hiervoor had ik $360 opzij gezet voor het Valentijnscadeau voor mijn vriendin, maar ik haalde er elke keer $1 vanaf als ze naar me schreeuwde. Nu krijgt ze een cadeau ter waarde van $40 en heb ik $320 gespaard: het enige dat ze kan krijgen zijn bloemen en chocolaatjes."

Een goede stimulans om Carolina zachtmoediger te maken en misschien de volgende keer een beter geschenk te “veroveren". Ondanks de duidelijk sympathieke bedoeling van de video, vonden veel gebruikers de keuze van Isaac van een slechte smaak getuigen, maar een groot deel van de volgers vindt zijn idee juist heel slim. Aan degenen die hebben opgemerkt dat hun relatie is voorbestemd om te eindigen, antwoordde Isaac dat hij en Carolina erg gelukkig zijn samen.

Wat vind je van zijn vondst?

Advertisement