De dochter van haar vriend is te onbeschoft: ze besluit hem te verlaten

Janine

28 Februari 2023

De dochter van haar vriend is te onbeschoft: ze besluit hem te verlaten
Advertisement

Foto's en video's zijn hulpmiddelen om een ​​bepaald moment vast te leggen. Het geheugen kan niet alles onthouden. Om deze reden kunnen beelden de geest helpen het verleden opnieuw te beleven en niet te vergeten. Misschien zelfs mensen zien die je al een tijdje niet hebt ontmoet. Voor sommigen kunnen foto's zelfs een onschatbare sentimentele waarde hebben, zozeer zelfs dat ze woedend worden als iemand ze verpest, of erger nog, ze verscheurt.

Dit is wat er gebeurde met deze vrouw, die besloot haar verhaal op Reddit te vertellen en gebruikers vroeg of ze er verkeerd aan had gedaan om zich zo te gedragen.

via PoloPurr/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De vrouw is een alleenstaande moeder van een jongen van 11, die al meer dan een jaar samen is met een man, vader van een meisje van 9. De twee gingen al een tijdje met elkaar om zonder de familie te kennen van de ander. Na een relatie van meer dan een jaar vonden ze dat het tijd was om hun respectievelijke kinderen te ontmoeten.

"Ik - vertelt de vrouw - heb geluk gehad, want mijn zoon is heel beleefd, hij vraagt ​​altijd toestemming voordat hij iets doet. De dochter van mijn partner daarentegen is altijd heel brutaal geweest, ze schreef op de muren van mijn huis en scheurde zelfs de matras. Een keer sloeg ze een gat in de muur en vertelde me dat zij het niet had gedaan. Ik heb haar gedrag lange tijd verdragen, totdat ik het niet meer aan kon".

De vrouw heeft die houding lange tijd weten te tolereren. Op een ochtend was het meisje bij de vrouw thuis, maar ze moest om werkredenen naar kantoor. Ze was ongeveer een uur weg, maar die tijd was genoeg voor het meisje om haar albums te vinden en ze kapot te scheuren. "Toen ik thuiskwam, zag ik haar aan de keukentafel zitten met al mijn fotoalbums geopend voor haar, ze was alle foto's aan het doorknippen. Op dat moment werd ik boos, ik ging naar haar vader en vertelde hem dat we uit elkaar moesten gaan”.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De meeste Reddit-gebruikers vinden dat de vrouw goed heeft gehandeld, want "een 9-jarig meisje moet zich goed kunnen gedragen en de vader moet haar controleren".

Die foto's hadden een grote sentimentele waarde, vooral omdat ze familieleden en vrienden afbeeldden die ze al een tijdje niet had gezien. Dit alles bracht de vrouw ertoe deze beslissing te nemen, maar was het de juiste keuze of werden haar woorden ingegeven door woede? Wat denk jij?

Advertisement