x
17 vreemde afbeeldingen waarbij je je…
Ze doet al jaren de schoonmaak in een gebouw maar kan de huur niet betalen: de bewoners verrassen haar Vrouw reageert op kritiek van het web over haar kleding:

17 vreemde afbeeldingen waarbij je je afvraagt ​​"hoe kwamen ze erop?”

29 September 2022 • Door Janine
1.737
Advertisement

Het gebeurt vaak dat we op internet surfen en beelden zien, die op het eerste gezicht normaal lijken, en onder onze ogen passeren alsof er niets is gebeurd. Langzaam begint de geest echter te verwerken wat hij heeft waargenomen en begint hij zich af te vragen, "heb ik het echt gezien?".

Daarom probeer je koste wat kost de vorige foto te vinden om te zien of het een vergissing was of dat je echt iets bijzonders en bizars tegenkwam.

Hier zijn 17 extravagante foto's die op internet te vinden zijn en die ertoe leiden dat je je afvraagt ​​"hoe kwamen ze erop?”.


1. De versnellingspook

Wanneer je een nieuwe auto koopt, is het eerste wat je doet er je eigen touch aan geven zodat hij herkenbaar is. De eigenaar besloot in dit geval de snelheidspook aan te kleden.

2. De lengte

Een populaire praktijk is om de lengte van kinderen op de deurpost te meten. Het kind staat met rechte rug en jij geeft met een potlood aan hoe lang het kind is. Deze meisjes besloten het met de kat te doen.

Advertisement

3. Pumps met vliezen

foto: Reddit

Ze hebben ervoor gekozen om een ​​modieus product te maken, zodat iedereen die wil, zelfs op de bodem van de zee met hoge hakken kan pronken.

4. Smile

foto: Reddit

Deze man wilde ook een glimlach op zijn achterhoofd hebben.

5. De olifant

Er zijn geen muren die een hongerige olifant kunnen stoppen, of misschien wilde hij gewoon leren koken.

Advertisement

6. Augurken

Wie deze hamburger bestelde, moet wel een liefhebber van augurken zijn, en te bedenken dat er mensen zijn die ze uit hun broodje halen.

7. Vliegveld

Misschien had hij geen tijd om een ​​röntgenfoto te maken en gebruikte hij de scanner op de luchthaven, het is in ieder geval veel sneller.

Advertisement

8. Een dutje

Wanneer je moe bent moet je, waar je ook bent, uitrusten, misschien door een dutje te doen. Gelukkig vond deze vrouw op het juiste moment een bed.

9. Nieuwe verkoper

foto: Reddit

Deze winkel heeft besloten een nieuwe verkoper in dienst te nemen, wie weet of hij klanten kan bedienen zonder iets te laten vallen.

Advertisement

10. Goederenlift

Een even ingenieuze als extravagante manier om de hoogste punten te bereiken, wie weet of het stabiel is...

11. Pizza

foto: Reddit

Waarschijnlijk wilde degene die de pizza bestelde hem in zijn geheel opeten zonder hem in schijven te snijden, nu moet hij aan elkaar genaaid worden.

12. De deur

foto: Reddit

Echt een rare plek om een ​​deur te plaatsen, alsof er nog niet genoeg zijn.

13. De scheve toren

foto: Reddit

De eigenaar van dit huis, en van het schilderij, stond voor het Hamletische dilemma: de toren recht hangen of het schilderij?

14. Shrek

Iemand had zoveel vrije tijd dat hij ervoor koos om de groenten van deze supermarkt in de vorm van Shrek neer te leggen.

15. Tetris

Alleen een waakzame Tetris-expert kan deze moeilijke situatie mogelijk oplossen. Misschien is de eerste stap om de bussen te verplaatsen.

16. Schoonheidsmasker

foto: Reddit

Deze familie heeft een nieuw schoonheidsmasker ontdekt: tortillias. Ze besloten het ook op de hond te testen.

17. Een spelletje

Deze kat heeft het spel gewonnen, in zijn poot heeft hij een royal flush.

Welke afbeelding maakte je het meest aan het lachen?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt