Gezochte vrouw wordt gearresteerd nadat ze solliciteerde naar een baan op het kantoor van de sheriff

Janine image
door Janine

05 December 2022

Gezochte vrouw wordt gearresteerd nadat ze solliciteerde naar een baan op het kantoor van de sheriff
Advertisement

Het zoeken naar een baan is vaak erg complex, omdat er maanden kunnen verstrijken voordat je de juiste baan vindt, dus zodra je een functie ziet die bij je past, wacht je niet langer en solliciteer je direct.

Vaak stellen we onszelf niet al te veel vragen, soms lezen we de advertentie niet eens, maar besluiten we meteen om onze aanvraag te verzenden. Misschien deed deze vrouw dat ook niet, ze aarzelde niet voordat ze solliciteerde naar een baan op het kantoor van de sheriff. Jammer dat ze gezocht werd.

via Newsweek

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Haar naam is Zyeama Y. Johnson, ze is 27 jaar oud en dacht dat ze aan de wet was ontsnapt, maar ze maakte een kleine misrekening. De vrouw leidde haar leven door van stad naar stad te trekken, om onvindbaar te zijn, maar ze moest stoppen en een baan zoeken, jammer dat ze op de verkeerde baan solliciteerde.

Zyeama besloot in feite te gaan werken bij het Hudson County Sheriff's Office in het noordoosten van New Jersey. Ze solliciteerde naar de rol van bewaker. Een van de belangrijkste bezigheden van dit kantoor is echter het identificeren van de locatie van mensen die worden gezocht voor openstaande aanhoudingsbevelen.

Advertisement

Bij het solliciteren naar een baan is een van de eerste dingen die leidinggevenden echter doen, vooral als je op een politiebureau wilt werken, het controleren van de gepleegde misdaden. In feite duurde het slechts enkele ogenblikken voordat de werknemers begrepen met wie ze te maken hadden. Een kort onderzoek toonde namelijk aan dat de vrouw een arrestatiebevel had in Monroe County, Pennsylvania, omdat ze niet voor de rechtbank was verschenen op beschuldiging van fraude (dit is in veel staten een misdaad die kan leiden tot een boete en in het slechtste geval zelfs tot gevangenisstraf), en nog tien in de staat New Jersey. Op dat moment bedachten de agenten een plan om haar erin te luizen.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het kantoor nam snel contact met haar op om een ​​dag af te spreken voor het gesprek, of in ieder geval wat ze dacht dat een kennismakingsgesprek zou zijn, maar toen ze daar verscheen, werd ze meteen in hechtenis genomen. De vraag die zowel de sheriff als de agenten zich echter hebben gesteld, is waarom een ​​gezochte vrouw besloot te solliciteren bij een politiebureau.

Misschien zal ze de volgende keer twee keer nadenken voordat ze op een advertentie reageert...

Advertisement