Hij verliest zijn portemonnee en een anonieme man laat het bij hem thuis bezorgen met extra $40: “Zo kun je het vieren"

Janine image
door Janine

23 Oktober 2022

Hij verliest zijn portemonnee en een anonieme man laat het bij hem thuis bezorgen met extra $40: “Zo kun je het vieren"
Advertisement

Je portemonnee verliezen is altijd een onaangename ervaring. Plots voel je dat je zakken lichter zijn, op dat moment probeer je kalm te blijven, je begint na te denken over de weg die is afgelegd en waar hij mogelijk is gevallen. We keren terug, kijken op de grond en rondom. We hopen hem op wat voor manier dan ook ergens te vinden. Soms wordt het echter niet teruggevonden, omdat iemand het heeft opgepakt met maar één doel: het teruggeven aan de eigenaar.

Dit is wat er gebeurde met deze jongen, die zich er al bij had neergelegd dat hij zijn portemonnee was verloren. Na korte tijd werd het echter direct bij hem thuis afgeleverd en hij vond er ook een verrassing in.

via Washingtonpost

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De 20-jarige Hunter Shamatt was op weg naar Las Vegas om de bruiloft van zijn zus bij te wonen. Maar toen hij uit het vliegtuig stapte, dacht hij dat hij alles had meegenomen, zich niet realiserend dat hij zijn portemonnee op de stoel had achtergelaten, die zijn identiteitsbewijs, pinpas en $60 contant bevatte.

Zodra hij besefte wat er was gebeurd belde Hunter meteen zijn ouders die hem eerst probeerden gerust te stellen, daarna zochten ze samen naar een oplossing. Ze namen contact op met de luchtvaartmaatschappij om hen op de hoogte te stellen van het incident en om te vragen of iemand de portemonnee van de jongen had gevonden. De medewerkers van de klantenservice lieten weten dat niemand hen verloren voorwerpen had gebracht, maar dat ze hen op de hoogte zouden houden.

De jongen en zijn familie legden zich erbij neer, ze waren ervan overtuigd dat de portemonnee voor altijd kwijt zou zijn. Tot er iets heel vreemds gebeurde.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een paar dagen na de gebeurtenis werd een pakje bezorgd bij de familie Shamatt, erin zat Hunter's portemonnee, maar in plaats van $60 zat er $100 in. Alles was vergezeld van een brief ondertekend T.B.: "Ik vond het op een vlucht van Frontier van Omaha naar Denver, rij 12, ingeklemd tussen de stoel en de wand. Ik heb het geld naar boven afgerond op $100 zodat je het kunt vieren. Geniet ervan”.

De jongen en zijn moeder wilden deze persoon bedanken en probeerden hem op alle mogelijke manieren op te sporen door het verhaal op Facebook te delen. Dankzij de post die op sociale netwerken werd gedeeld, kwam de familie Shamatt achter de naam van de auteur van de brief, Todd Brown. Deze laatste legde vervolgens uit: "Ik zag dat hij een jongen van 20 was, ik wilde er zeker van zijn dat hij zijn portemonnee terug zou krijgen en dat hij deze vondst kon vieren".

Is jou ooit zoiets overkomen?

Advertisement