Om een ​​mooie glimlach te hebben, kocht ze tandheelkundige fineren voor slechts $180: "Nu zie ik eruit als een paard"

Janine image
door Janine

27 Oktober 2022

Om een ​​mooie glimlach te hebben, kocht ze tandheelkundige fineren voor slechts $180: "Nu zie ik eruit als een paard"
Advertisement

Eenieder van ons zou graag willen pronken met een perfect, uitgelijnd en zuiver wit gebit. Niet iedereen kan zich dure beugels en bleekbehandelingen veroorloven om het gewenste resultaat te bereiken, en beperken zich tot een constante en zo nauwkeurig mogelijke mondhygiëne. De gelukkigen hebben van nature rechte en probleemloze tanden, terwijl anderen een duidelijke behoefte hebben aan orthodontische oplossingen en nooit zoals in dit geval moet voor kwaliteit worden betaald. Een jonge vrouw weet het goed die op TikTok haar hart luchtte nadat ze voor een klein bedrag tandfineer had gekocht, met een twijfelachtig resultaat.

via MSN

Advertisement
lorenhx/TikTok

lorenhx/TikTok

Lauren Hartley, 23 jaar, wilde een perfecte glimlach, maar wat ze kreeg was niet helemaal wat ze verwachtte. In de hoop prachtige tanden te kunnen krijgen zonder grote sommen geld te investeren, koos ze voor goedkopere en te koop aangeboden fineren, waarvoor ze slechts $180 betaalde. Het resultaat? Een glimlach die duidelijk aan een paard zou herinneren, volgens haar woorden en die van gebruikers die hun sarcastische opmerkingen niet hebben gespaard. Lauren liet namelijk de nieuwe tanden zien op TikTok, maar ze werd niet bepaald getroost.

In de clip, die miljoenen views en duizenden reacties bereikte, legde Lauren uit: "Ik hoopte dat ze op mijn natuurlijke tanden leken, alleen witter, maar toen ik ze droeg, realiseerde ik me al snel dat ik mezelf niet zo kan laten zien. Ik zie eruit als een paard."

Advertisement
lorenhx/TikTok

lorenhx/TikTok

Dus, zeer teleurgesteld, besloot ze de fineren terug te sturen naar het bedrijf, dat "aanbood me een afdrukkit te sturen en het proces helemaal opnieuw te beginnen, maar nadat ik er lang over had nagedacht, vertelde ik hen dat ik dat liever niet deed.”

Onder de opmerkingen geen aanmoediging of poging om te troosten, integendeel: veel gebruikers hebben de gelijkenis met een paard bevestigd en hebben Hartley verweten omdat ze zo weinig heeft uitgegeven aan iets dat zo belangrijk is: "Wat had je verwacht voor slechts 180 dollar?", “Je verdiende loon!"," Je doet me denken aan Jim Carrey in The Mask" en "Wie is dat paard?".

Desondanks werd de jonge vrouw niet overweldigd door de kritiek, waarop ze reageerde in de volgende video's. Wat zou jij in haar plaats hebben gedaan?

Advertisement