Ze ondergaat een schoonheidsbehandeling voordat ze gaat bevallen om er op haar best uit te zien op de foto's: bekritiseerd

Janine image
door Janine

28 Oktober 2022

Ze ondergaat een schoonheidsbehandeling voordat ze gaat bevallen om er op haar best uit te zien op de foto's: bekritiseerd
Advertisement

Bij de bevalling worden vaak foto's of video's gemaakt om voor altijd te koesteren, maar ook om dierbaren dat mooie moment te laten zien. De moeders zijn echter op die momenten, ondanks dat ze vol blijdschap zijn, ook beproefd door de inspanning, om deze reden kunnen ze niet in perfecte vorm op de foto's worden afgebeeld.

Om er daarentegen mooier uit te zien dan ooit met de nieuwe aanwinst in haar armen, besloot deze moeder twee dagen voor de bevalling een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Jammer echter dat veel gebruikers haar om deze keuze hebben bekritiseerd. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via New York Post

Advertisement
indyclinton/TikTok

indyclinton/TikTok

Haar naam is Indy Clinton, een 25-jarige Australische vrouw. Ze is moeder van twee kinderen, maar haar tweede bevalling werd zwaar bekritiseerd vanwege de manier waarop ze zich heeft voorbereid. Zelf vertelde ze dagelijks op haar TikTok-profiel hoe ze deze tweede zwangerschap tegemoet ging, maar ze wilde vooral benadrukken dat ze voor de komst van haar dochter Bambi beter voorbereid wilde zijn. Daarom besloot ze enkele dagen voor de geboorte een schoonheidsbehandeling te ondergaan, zodat ze er op de foto's met de pasgeboren baby mooier uit zou zien dan ooit.

Advertisement
indyclinton/TikTok

indyclinton/TikTok

Om deze reden koos ze ervoor om twee dagen voor de verwachte gebeurtenis voor haar uiterlijk te zorgen: ze had een manicure, een pedicure, daarna smeerde ze een zelfbruiner op haar lichaam en liet haar haren doen. "Op die manier zou ik prachtig zijn geweest." Indy heeft altijd een groot deel van haar leven met haar volgers gedeeld en ze wilde dit aspect van haar karakter ook laten zien, maar het is jammer dat niet iedereen haar verlangen om er ook tijdens de bevalling perfect uit te zien lijkt te hebben gewaardeerd.

Natuurlijk hebben internetgebruikers ervoor gekozen om in te grijpen door commentaar te geven op het videoverhaal van Indy. Zoals altijd zijn er mensen die haar kant kozen en aan de andere kant waren er mensen die haar keuze afkeurden.

indyclinton/TikTok

indyclinton/TikTok

Sommigen hebben haar gesteund door te zeggen dat de komst van een kind een wonder is en dat ze gelijk had met deze schoonheidsbehandeling om haar baby te verwelkomen. Anderen daarentegen vinden dat ze zich vooral met het kind had moeten bezighouden en niet met haar uiterlijk.

Vind je dat ze er goed aan heeft gedaan?

Advertisement