Ze maakt het huis van haar partner schoon en ontdekt het bedrog: "Ik heb oorbellen gevonden, maar ze zijn niet van mij"

Janine image
door Janine

02 November 2022

Ze maakt het huis van haar partner schoon en ontdekt het bedrog: "Ik heb oorbellen gevonden, maar ze zijn niet van mij"
Advertisement

Verrassingen zijn spontane en onbaatzuchtige gebaren, gedreven door de wens om een ​​geliefde blij te maken met onverwachte vriendelijkheid: een verjaardagsfeestje, een onverwacht bezoek, een last-minute vakantie, een cadeau voor een speciale gelegenheid of iets eenvoudigers, zoals de spullen van je partner opruimen zodat hij het niet hoeft te doen. Soms weet je echter dat verrassingen anderen kunnen verbergen, waardoor de afzender eerder wordt verrast dan de ontvanger. Iets soortgelijks overkwam een ​​jonge Argentijnse vrouw die op haar Twitter-account vertelde wat er was gebeurd.

via lefo/Twitter

Advertisement

Agus Lefossi is een jonge Argentijnse die, nadat ze had besloten haar vriend te verrassen, hem uiteindelijk verliet. De reden? De toevallige ontdekking van zijn verraad. Agus, die het verhaal op haar profiel vertelde, kwam op het idee om het appartement van haar vriend schoon te maken terwijl deze aan het werk was. Een heel leuk en aardig gebaar, maar dat leidde tot iets heel onaangenaams: toen lefo, dit is haar gebruikersnaam op Twitter, de slaapkamer begon op te ruimen, vond ze in een van de nachtkastjes een paar oorbellen die helaas niet van haar waren.

Ze legde meteen een verband tussen de ontdekking en het bedrog: Agus twijfelde niet, de enige plausibele reden was dat haar vriend haar bedroog. Op dat punt schreef ze een bericht aan de man, waarin ze om uitleg vroeg, maar hij aarzelde en vermeed haar te antwoorden. Dus besloot de hoofdpersoon van dit verhaal om het incident openbaar te maken, de afbeeldingen van het bewijsmateriaal te plaatsen wat veel opmerkingen van gebruikers trok.

Advertisement
aguslefossi/Instagram

aguslefossi/Instagram

Geconfronteerd met de populariteit die door haar post werd bereikt, voegde Agus andere details toe, waarbij ze onderstreepte dat haar teleurstelling niet is vanwege het leed dat ze heeft geleden, maar voor het feit dat de enige zorg van haar partner was om te proberen het verraad te verbergen, in plaats van zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich te verontschuldigen.

Gebruikers kozen de kant van de jonge vrouw, die na deze episode weer vrijgezel is. Velen hebben er sarcastisch op gewezen dat de man meer intelligentie en slimheid had moeten tonen, door zulke duidelijke bewijzen in huis te vermijden. Het zou ongetwijfeld het beste zijn geweest om eerlijk te zijn en het verraad te vermijden, of in ieder geval zijn excuses aan te bieden voor de fout.

Wat zou jij hebben gedaan in plaats van de jonge Agus?

Advertisement