Ze tatoeëerde het gezicht van haar ex-partner op een wang nadat ze het verraad had ontdekt: "ze komt wel terug"

Janine

05 November 2022

Ze tatoeëerde het gezicht van haar ex-partner op een wang nadat ze het verraad had ontdekt:
Advertisement

Veel jonge mensen besluiten, wanneer ze verliefd worden, een tatoeage te nemen ter ere van hun geliefde: de naam, een datum, een detail met betrekking tot de partner die ze voor altijd op hun huid willen dragen. Vaak eindigt de relatie dan en niet altijd op de beste manier: op dat moment is het onvermijdelijk om spijt te hebben van de gemaakte keuze en zou je dat onuitwisbare teken willen verwijderen of bedekken. Maar wat als het tegenovergestelde gebeurt? Een vrouw verbaasde de wereld van sociale media omdat ze ervoor koos het gezicht van haar ex-partner op haar gezicht te tatoeëren na de breuk, die plaatsvond als gevolg van bedrog.

via DailyStar

Advertisement

narallynajm13/TikTok

Narally Najm heeft voor ophef gezorgd op haar TikTok-account nadat ze haar nieuwe tattoo op haar wang had laten zien en had uitgelegd wat er was gebeurd tussen haar en haar ex-vriendin Laura, die ze “daddy” noemt en met wie ze onlangs een zoon kreeg, King. Volgens haar woorden zou Narally het verraad van haar partner hebben ontdekt, wat gebeurde op het moment dat ze aan het bevallen was: "Ik dacht dat we het perfecte gezin waren. Ik had haar zojuist een kind gegeven, we hebben een huis gekocht en alles leek echt... maar toen kwam ik erachter dat ze me bedroog, zelfs toen ik op het punt stond te bevallen."

Desondanks besloot de jonge moeder om het gezicht van haar ex op een wang te tatoeëren, vergezeld van het portret met de naam "Laura" bovenaan de wenkbrauw en een hart ernaast.

narallynajm13/TikTok

Laura van haar kant merkte op: "Na de bevalling ontdekte ze wat er was gebeurd, ze betrapte me op vreemdgaan en ik vertelde haar dat het niet meer zou gebeuren, maar ze wilde niet meer bij me zijn." Later moet Narally echter van gedachten zijn veranderd, aangezien in haar clip staat geschreven: “Wanneer iedereen jaloers op me is omdat ik het gezicht van Daddy op mijn gezicht heb getatoeëerd, ook als Daddy vreemdgaat. Daddy komt terug."

De vrouw hoopt dan ook dat het goed komt en dat zij, Laura en King weer een hecht gezin kunnen worden. Haar zin werd echter niet gewaardeerd door gebruikers, die hun bezorgdheid uitten over de keuze van de tatoeage: "Ik heb er geen woorden voor… het spijt me Narally", schreef iemand, terwijl een ander opmerkte: "Ik verzeker je dat we niet jaloers zijn, maar alleen bezorgd."

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement