x
Moeder laat haar dochter bij haar vader…
16 keer dat dieren op transportmiddelen zich beter gedroegen dan mensen Neushaar extensions: de bizarre en controversiële mode ontstaan op sociale media

Moeder laat haar dochter bij haar vader achter om met haar vriendinnen op vakantie te gaan: bekritiseerd

07 November 2022 • Door Janine
1.595
Advertisement

Veel vrouwen dromen van de dag dat ze moeder worden, maar de geboorte van een kind, hoe mooi ook, is evenzo vermoeiend. De eerste jaren zijn het moeilijkst, de uren slaap worden steeds minder. Midden in de nacht hoor je gehuil, dan moet je opstaan ​​en op alle mogelijke manieren proberen de baby weer in slaap te laten vallen.

Er wordt gezegd dat er tussen een kind, of het nu een meisje of een jongetje is, en een moeder een speciale band bestaat, maar soms is het nodig om een ​​pauze te nemen, om je los te maken van je ouderschapsverplichtingen. Op deze manier kun je de batterij opladen om weer voor je kind te zorgen.

Deze vrouw kreeg echter kritiek omdat ze een pauze had genomen, wat inhield dat ze haar baby 48 uur bij haar vader achterliet om een ​​weekend met haar vriendinnen door te kunnen brengen.

via: Dailymail

Ashy Bines is een 33-jarige fitness influencer uit Gold Coast en heeft 2 kinderen: de 7-jarige Taj en de 4 maanden oude Tala. De vrouw heeft altijd voor haar kinderen gezorgd, maar van tijd tot tijd is het nodig om tijd voor zichzelf te nemen en te ontspannen met vrienden. Hoewel haar man, Steve, heel tevreden was om een ​​paar dagen alleen met zijn kinderen door te brengen, hebben veel gebruikers het nodig geacht Ashy's houding te bekritiseren, alsof een moeder alle momenten van haar leven met haar kinderen moet doorbrengen.

Om deze reden heeft de vrouw besloten om in te grijpen en haar keuze te verdedigen. “Voordat ik wegging, groette en omhelsde ik mijn kinderen. Zonder hen lijkt het alsof ik iets mis, maar hun vader stuurt me nogal wat video's om me te laten zien dat alles in orde is. Ik heb zoveel geluk dat ik mijn familie heb! Ik weet dat jullie me hebben bekritiseerd omdat ik ervoor heb gekozen om 48 uur van huis te zijn, maar luister. Ik hou van mijn kleine meisje, maar ik hou ook van mijn vriendinnen. Ik wil niet opgeven wat ik leuk vind. Bovendien weet ik zeker dat mijn kinderen het goed met Steve zullen hebben”.

De vrouw kan de reden van al deze negatieve opmerkingen niet begrijpen, ze nam gewoon wat tijd voor haar alleen. "Waarom is het verkeerd om mijn kinderen bij hun vader achter te laten? Waarom krijgt een vader geen kritiek als hij 48 uur weggaat? Ieder van ons doet precies wat hij goed acht”.

De post leidde tot een echt debat, maar is het juist dat Ashy haar gedrag rechtvaardigt? De kleintjes bleven immers bij hun vader.

Wat vind jij?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt